OSVOJITE SHOPPING U VRIJEDNOSTI 1.000 EURA

Prijava na newsletter City Centera one i prilika za nevjerojatan ljetni shopping su završili!

Lepršave haljine, šarene majice i cool hlačice must-have su komadi ove sezone. Upečatljivi kupaći kostimi, neodoljive torbe i pravi modni dodaci također su stvari bez kojih je teško zamisliti ljeto. A kako bi sve ovo, a i puno više, postalo dijelom vaše garderobe, City Center one pripremio je vruću nagradu za troje sretnika – super shopping! Sve što ste trebali učiniti je prijaviti se na newsletter City Centera one Zagreb do 8. srpnja i pokazati svoju kreativnost.

Naime,  5. srpnja putem maila dobili ste nagradni zadatak, a potom slijedili upute koje vas vode na korak do super shoppinga u omiljenom shopping centru. Čekaju vas sjajne nagrade: prva nagrada iznosi 1.000 eura, druga 500 eura, a treća 300 eura.

Ljetni shopping je bolji uz City Center one! Pravila natječaja pročitajte ovdje.

DOBITNICI:

Martina Marić – 1.000 eura

Smiješak mi na licu – sve se žuti
Ulazim u City, novčanik već se ljuti
Jer sudba njegova nije mu draga
Novci će opet nestati bez traga 😂
Koračam sigurno, poznata mi trasa
Kolebanja nema – ne gubim ni časa
Ko u Shopping kraljici komade lovim
Ko iskusni kormilar po moru robe plovim
Vraćam se doma, ruke vrećica pune
Euri nestali još brže nego pokojne kune
Pregledavam ulov, lice od sreće blista
Hodnik postaje improvizirana modna pista
I zato to je moja omiljena destinacija
Shopping mi ko lijek, a City ordinacija
💛💛💛

Zrinka Martinić – 500 eura

Uz City Centar One East me vežu mnoga lijepa sjećanja zbog toga što sam, može se reći, odrasla uz njega i s njim. Muž je iz Vukomerca, kvarta odmah pokraj CCO East, a ja sam cura iz centra – navikla na blizinu placa, dućana i svega što mi treba.  Zajedno smo gledali kako se CCO gradi, vozili smo bicikle po gradilištu i pokušali se popesti na brda od nasipanog šljunka. Muž je tada tvrdio da će taj centar promijeniti kvart, i bio je u pravu. Iako će ovo zvučati razmaženo, i meni se kvart puno više svidio zbog toga što je u njemu sad bio shopping centar – dovoljno mi se svidio da se, na kraju, preselim tamo. Od tada smo tamo vrlo često zbog toga što gotovo sve što nam treba možemo tamo obaviti, možemo odšetati na kavu, u kino i naravno – u shopping. Raspored Centra znam napamet, a uz mnoge me dućane vežu lijepa sjećanja. Tamo sam kupila igračke za nećakinje, njihove prve balone, poklon za bakin 80-ti rođendan, zamorca Rikija, cipele za svadbu, našu prvu perilicu rublja, hrpu slatkiša za napuniti pinjatu na sestrinoj svadbi, najbolju tavicu za palačinke, kolica i prvu odjeću za našu djevojčicu koja je od početka opčinjena prozirnim krovom Centra.

Prestaje nam još samo jedno – isprobati igraonicu kad ona dovoljno naraste.

 Kristijan Majić – 300 eura

*Dostavljeno multimedijsko rješenje.