SANJAJTE S H&M-OM: PROLJETNA KOLEKCIJA

H&M-ova proljetna kolekcija unosi svježinu!

Graciozne, ali moderne, ženstvene, fluidne siluete kolekcije, stilovi heklanja i meke, svilenkaste teksture potiču na sanjarenje. H&M-ova proljetna kolekcija predstavlja proljetne must-have komade od održivih materijala.

U cijeloj kolekciji prikazana je jednostavna ljepota, sa svilom, detaljima čipke koji naglašavaju romantičnu kolekciju. Oblici parangala i detalji na rukavima također doprinose cjelokupnoj poetskoj estetici. Nježni tonovi sive i svijetlobež boje svježi su, dok oker-narančasta i zelena ukorijenjuju prirodne tonove.

Kolekcija je izrađena od održivih materijala, što promiče H&M-ovu težnju da do 2030. koristi samo 100% reciklirane ili druge materijale iz održivog izvora.

Ključni komadi uključuju narančasti heklani top od 100% recikliranog poliestera, narančastu heklanu haljinu od 100% recikliranog pamuka i meko sivu haljinu A kroja s detaljima na rukavima, izrađenu od 80% EcoVero i 13% recikliranog poliestera. Svi odjevni predmeti izrađeni su od održivijih materijala, uključujući održivu viskozu (ECOVERO), reciklirani poliester, reciklirani poliamid i organski pamuk.