SEXY, NOT SORRY

Palmers, lider u proizvodnji donjeg rublja kupaćeg programa svojom najnovijom kampanjom ističe kako je svaka žena jedinstvena i ne prihvaća nikakve isprike.

Prevelike, predebele, preglasne, pretihe, odvažne… Žene su svjesne kritičkih pogleda i suptilnih optužbi. Stalni društveni pritisak rezultira time da, prema istraživanjima, 75% svih isprika dolazi od žena. Palmers se tome suprotstavlja i predstavlja svaku ženu kao uzor.

U najnovijoj kampanji, Palmers pred kameru dovodi ukupno sedam žena vrlo različitih životnih priča i njihovih osobitosti. Ono što ih povezuje je njihova hrabrost i čvrsto uvjerenje da se ne trebaju ispričavati zbog onoga što doista jesu.

One su somalijsko-austrijski model, autorica i bivša Bond djevojka Waris Dirie, koja se bori za prava žena i protiv genitalnog sakaćenja kao posebna veleposlanica UN-a sa svojom Zakladom Dessert Flower Foundation; Bianca Rosemarie, gluha aktivistica s vitiligom koja se zalaže za vidljivost i prihvaćanje; drag performerica iz Beča Pandora Nox, koja se bori protiv tradicionalnih rodnih uloga i prva je žena koja je pobijedila u reality show Drag Race Njemačka; Stefanie Millinger, jedanaestostruka svjetska rekorderka iz Salzburga, koja svijetu dokazuje svoju snagu i vjeru u sebe.