SVE JE SPREMNO ZA ČAROBNI USKRS

Uskršnja atmosfera zavladala je omiljenim shopping centrom. I ne vesele joj se samo najmlađi!

U City Centeru one osvanula je čarobna pisanica koja najavljuje predstojeći blagdan, ali i dugo iščekivano proljeće.  A ono najbolje jest da ona ujedno sadrži i šarmantnu ljuljačku koja će vam poslužiti kao savršena kulisa za fotografiranje. Ne zaboravite tagirati i City Center one odlučite li svoju uskršnju fotografiju objaviti na Instagramu.

Ne propustite i neodoljiva uskrsnu ponudu u prizemlju Centra u sklopu koje ćete pronaći baš sve što vam je potrebno kako biste nadolazećim danima dodali posebnu čar.

Uživajte u bogatom izboru delicija kojima ćete upotpuniti blagdanski stol. Odaberite maslinovo ulje, slane inćune, kapare i motar travu branda Pepe fish ili se počastite kvalitetnim proizvodima iz kategorije mesnih prerađevina. Sve sladokusce oduševit će domaći medenjaci i licitari kojima je nemoguće odoljeti, ali i domaći med, namirnica koju je uvijek dobro imati u kući te zdravi slatkiši i čokolade za još slađe blagdane. U ponudi ćete pronaći neodoljive ukrase kojim ćete unijeti dašak blagdanskog ugođaja u svoj dom, poput prigodnih uskrsnih dekoracija, svijeća od sojinog voska ili dekoracije od puhanog stakla.

A kada ste već u posjetu, zavirite i u šarene pisanice koje su postavljene u City Centeru one i otkrijte posve novi svijet koji vas čeka u njima. Doznajte kako je jedna nestrpljiva djevojčica dočekala Uskrs te kako se zajedništvom postižu najbolji rezultati. Uz svaku čarobnu pisanicu čeka vas prigodna priča koja govori o posebnom svijetu unutar nje, a koja će posebno razveseliti vaše najmlađe te im prenijeti važne i vrijedne poruke.

Blagdani su bolji uz City Center one!