SVE ZA ODLIČAN SHOPPING

Uživajte u neodoljivoj ponudi novootvorenih prodajnih mjesta!

STEVEN DOCKMAN

Steven Dockman urbani je brand koji tijekom 5 godine postojanja stekao brojne ljubitelje diljem regije. Kolekcije ovog branda, namijenjene muškarcima, ženama i djeci, prate najnovije svjetske modne trendove i  omogućavaju izražavanje svog stava kroz vlastiti stil. Najbitniji dio ovoga branda su ljudi koji ga nose i samim time definiraju brand onakvim kakav on jest.

LUSH

Uživajte u mirisnom asortimanu hand made Lush kozmetike u City Centeru one. Ne propustite posjetiti novi koncept prodajnog prostora Lush izrađenog iz 100% recikliranog materijala u formatu pop up dućana u prizemlju centra gdje vas očekuju najnovije uspješnice koje će vas zasigurno očarati.

TOMAC RUKOTVORINE

Pravo odredište za sve ljubitelje prekrasnih rukotvorina i dizajnerskih proizvoda koje obiteljski obrt Tomac rukotvorine proizvodi već 15 godina. Pronađite unikatne poklone od pamučnih tkanina kao što su cvjetovi punjeni lavandom, dječje igračke ili jastučići na kojoj će ispisati ime prema vašoj želji. Za one koji vole modu s pomakom, iz velikog izbora odjeće ili torbi s neobičnim aplikacijama sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

HOMEDECO

HOMEdeco je trgovina specijalizirana za božićne dekoracije i dekoracije za dom. Zavirite u čaroliju Božića u HOMEdeco pop-up store-u i provjerite zašto je HOMEdeco trgovina jedina Santa Claus approved trgovina u Hrvatskoj.

FUSAKLE

Uz vesele čarape za male i velike, Fusakle u svojoj ponudi nudi jednako zabavne maskice za lice, majice, haljine i bandane. Osim simpatičnog dizajna, Fusakle proizvode krasi lokalna proizvodnja, humanitarno djelovanje te iznimna kvaliteta i održivost materijala. Materijali su prozračni, ugodni te meki na dodir, s udjelom pamuka preko 90%. Prepoznajte šarm Fusakle proizvoda te obojite svakodnevicu bar jednim šarenim parom!