TORBIRANJE U HOĆU KNJIGU

Torbiranje u Hoću knjigu već je svima poznat i omiljen događaj posvećen novoj školskoj godini, a ove vas godine, 5. lipnja, u Hoću knjigu očekuje još bolji i bogatiji program.

U Hoću knjigu ove srijede, 5. lipnja od 16 do 20 sati održat će se Torbiranje s brojnim dječjim radionicama i panelima.

Djeca će moći izraziti svoju kreativnu stranu kroz radionice Dizajniranja platnene vrećice za tjelesni Posca markerima, pisanja Školskih odluka, odnosno, želja i ciljeva za novu školsku godinu i Dizajniranja udžbenika Posca markerima i Hoću knjigu naljepnicama.

Dok se djeca zabavljaju, roditelji će moći odslušati korisne i informativne panele Kako odabrati savršenu školsku torbu u skladu s građom djeteta? i Tjelesne aktivnosti – zašto su važne? Zajedno s djecom moći će pogledati bogatu ponudu školskog asortimana i zabaviti se. Više informacija možete uvijek naći na Hoću knjigu webu i društvenim mrežama.

Radionice nemaju dobno ograničenje (iako je ciljana skupina školska i predškolska), prijave nisu potrebne i sudjelovanje je besplatno. Radionice i druženja koncipirana su tako da se obuhvati što veći vremenski period kako bi više ljudi imalo priliku sudjelovati i doći kad njima najviše odgovara, a kreativan dio održat će se do isteka zaliha materijala.