VATRENI PONEDJELJAK

Vrijeme je za show uz Vatrene u City Centeru one West, 4. rujna.

Na nogometnom festivalu, u organizaciji HNS-a, a u kojem će sudjelovati i cijela hrvatska A reprezentacija, na vanjskom parkingu City Centera one West,  kroz atraktivni  format 3 na 3 pokazat će svoje vještine na malom prostoru. Bit će to jedinstvena prilika vidjeti majstorije Modrića, Kovačića, Gvardiola, Perišića i ostalih zvijezda Vatrenih u jednom drugačijem okruženju, a nedvojbeno će i ovdje do izražaja doći njihov izniman natjecateljski duh.

“Jako se radujem ovom turniru jer ćemo malo razbiti uobičajenu nogometnu svakodnevicu i okušati se u potpuno drugačijem formatu. Baš me zanima vidjeti kako se tko snalazi u uličnom nogometu i siguran sam da će svi ‘gristi’ kako bi na kraju pobijedili”, poručio je najskuplji branič svijeta i zvijezda Manchester Cityja, Joško Gvardiol.

U uličnom nogometu sudjelovat će i drugi akteri tijekom dana, uključujući hrvatske nogometne reprezentativke koje će nastupiti oko 15 sati. Uz ovu nogometnu reviju, za ljubitelje nogometa je u sklopu Vatrenog ponedjeljka pripremljen cjelodnevni program (10 – 21 sat) koji uključuje brojne sadržaje i događaje, kao i razne igre namijenjene najmlađima.

A i vi imate priliku s tribina pratiti ovaj nevjerojatni spektakl. Zavirite na Facebook stranicu City Centera one Zagreb te okušajte sreću u nagradnom natječaju koji traje do petka, 1. rujna do 13 h. Prije sudjelovanja, pročitajte pravila nagradnog natječaja.

Nakon održanog turnira u uličnom nogometu, pet zvijezda Vatrenih – Luka Modrić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Joško Gvardiol i Dominik Livaković – potpisivat će kupljene HNS-ove artikle u trgovini Sport Vision u City Centeru one West. Artikli za potpisivanje će, uz Sport Vision trgovinu, biti dostupni za kupnju i na mjestu eventa.

MaxSport će izravno prenositi turnir u uličnom nogometu, a posjetitelji će ga moći pratiti putem dva velika LED ekrana postavljena pored igrališta.

#HNSvatreniponedjeljak
Izvor: HNS