VIKEND DJEČJEG TEATRA SE VRATIO

Vrijeme je za zanimljive predstave posvećene najmlađima u City Centeru one West 18. i 19. lipnja.

Dovedite svoje mališane 18. i 19. lipnja na Vikend dječjeg teatra i zajedno uživajte u zanimljivim predstavama koje će oduševiti male, ali i velike.

U subotu, od 11 sati, na rasporedu je interaktivna predstava Kraljevna na zrnu graška, u izvedbi Male scene. Ispunjena veselim likovima, fantastičnim lutkama i odličnim pjesmama, ova će priča najmlađe naučiti više o važnosti ljubavi i snazi mašte.

Isti dan, ali od 17 sati, na scenu stupa iluzionist Aryan. Pripremio je magičan nastup ispunjen različitim trikovima, ali i balone kojima će razveseliti mališane.

U nedjelju, od 11 sati, na rasporedu je predstava Otpad biram i fora recikliram, kazališta Amicus. Kroz priču o prijateljstvu mornara Tonija i hobotnice, mali će posjetitelji naučiti više o važnosti recikliranja i postati eko heroji.

Poslijepodne, od 17 sati, na scenu stupa Ježurka Ježić u poznatoj predstavi Ježeva kućica, u izvedbi KD Smješko. Vrijedne lekcije o ljubavi i dobroti kroz ovu originalnu priču temeljenu na tekstu Branka Čopića zajamčene su.

Odluka je na vama! Odaberite jednu ili više predstava, dođite s mališanima i vikend ispunite uspomenama vrijednim pamćenja. Vidimo se u City Centeru one West!