ZAPLIVAJMO S HERCOM

Egoist bar i Jana pomažu bebama Udruge za sindrom Down.

Tijekom prosinca gosti Egoist bara kupnjom Jane uz kavu mogu pomoći bebama s Down sindromom kojima je neophodna terapija u bazenu.

Od četvrtka, 1. prosinca 2022. u Egoist baru, kupovinom prirodne mineralne vode Jana u bočici 0,25l po cijeni od 3 kune u kombinaciji s kavom ili nekim drugim toplim napitkom, gosti će moći pomoći bebama iz Udruge za sindrom Down – Zagreb. Polovica prihoda od prodanih bočica Jane, odnosno 1,50 kuna po bočici, bit će donirana udruzi u prikupljanju potrebnih sredstava za provođenje neophodnih terapija u bazenu za bebe s Down sindromom. Akcija traje do kraja godine, a cilj je prikupiti iznos od 19.200,00 kuna koji bebama pokriva godišnji trošak terapija u bazenu.

Udruga za sindrom Down – Zagreb djeluje od 1999. te zastupa interes djece s Down sindromom i provodi razne edukacijsko-rehabilitacijske, logopedske i radno terapijske tretmane kao i različite likovne, glazbene i kuharske, sportske te radionice za male i slično.

Egoist već dugi niz godina podupire i organizira mnoge humanitarne projekte pod nazivom “Imam herc” kojima prvenstveno pomaže siromašne obitelji i bolesnu djecu u svojem okruženju, ali i šire.

“Zaplivajmo s hercom” i pomozimo bebama Udruge za sindrom Down – Zagreb!