ZAVIRITE U JEDINSTVENU PONUDU

U prizemlju centra čekaju vas prodajna mjesta s neodoljivim proizvodima.

Sve do nedjelje, 5. lipnja  u City Centeru one West imate priliku uživati u jedinstvenoj ponudi proizvoda malih lokalnih proizvođača. Naime, u prizemlju centra čekaju vas prodajna mjesta na kojima će baš svatko pronaći ponešto za sebe.

Počastite se suhomesnatim proizvodima specifične arome idealnima za mesne plate ili odaberite specijalitet koji će savršeno upotpuniti vaš sendvič, uživajte u izboru nevjerojatnog maslinovog i bućinog ulja te proizvoda od buće koji će postati jedan od vaših tajnih sastojaka u najfinijim receptima. Ne zaboravite razmaziti nepce kvalitetnim medom, medenjacima i gvircom, a obavezno provjerite i ponudu propolisa i drugih proizvoda od meda. Prepustite se finim okusima domaćih rakija i likera, džemova, sirupa i sokova, a ne propustite zaviriti u ponudu svježeg domaćeg voća i povrća, orašastih plodova, zimnica i drugih prerađevina.

No, osim slasnih delicija, čekaju vas i sitnice kojima ćete svoju svakodnevicu učiniti posebnijom. Nevjerojatne svijeće od parafinskog ili sojinog voska odličan su odabir za vaš dom, jedinstvene torbice sasvim sigurno će plijeniti pažnju gdje god se pojavite, a čekaju vas i drugi predmeti koji će biti izvrstan izbor za poklon vama dragim osobama.

Vidimo se sve do nedjelje u prizemlju City Centera one West!