CAMEL ACTIVE NOVA KOLEKCIJA

Kolekcija puna svježih i modernih stilova.

Posvećenost camel active-a prirodi i održivosti vidljiva je i u najnovijoj kolekciji, a odražava se u zemljanoj i prigušenoj paleti boja inspiriranom prirodom. Predanost održivosti ne pokazuje se samo kroz izbor boja, svjesno se trude koristiti ekološki prihvatljive materijale i proizvodne procese u kreiranju odjevnih predmeta – na  taj način smanjuje se utjecaj na okoliš, a istovremeno zadržavaju se visoki standardi kvalitete i stila.

camel active već je odavno poznat po visokokvalitetnom traperu, a ni ova sezona nije iznimka. Nove muške traperice imaju niz različitih boja od klasičnih indigo do trendy izblijedjelih, ležernijih stilova. Krojevi su također raznoliki, stoga možete birati između uskih, ravnih i opuštenih opcija. Jedan od istaknutih stilova su traperice uskog kroja s blago suženim nogavicama i izblijedjelom bojom, savršene za uparivanje s jednobojnom laganom košuljom i tenisicama.

Košulje dolaze u raznim bojama, uključujući klasične nijanse poput tamnoplave i bijele, kao i živopisnije nijanse poput koraljne i maslinasto zelene. Materijali se kreću od laganog pamuka do mješavina lana, što ih čini udobnima za nošenje po toplom vremenu. Dizajni su također različiti, neki imaju suptilne uzorke ili teksture, dok su drugi jednostavniji i moderniji.