Oglašavanje i promocije

Jedan brand. Tri centra. Tisuću mogućnosti.

Bez obzira želite li svoj brand, proizvode ili uslugu promovirati kroz kvalitetne oglasne površine ili kroz ciljano odabrane promotivne aktivnosti – gotovo 20 milijuna posjetitelja godišnje u City Centeru one East, West i Split jamče da ste odabrali pravu lokaciju. Odličan brand miks trgovina, uredan i čist prostor te ugodna i opuštena atmosfera za kupnju rezultiraju zadovoljnim posjetiteljima koji se uvijek iznova vraćaju.

Oglašavanje
Neka vaš brand bude vidljiv i poseban: za oglašavanje odaberite pokretne stepenice, ulazna vrata, liftove, zastavice, bannere na galerijama ili neki od brojnih drugih vidova oglašavanja. Oglasne površine pozicionirane su na atraktivnim i frekventnim lokacijama te zakupcima nude odličan visibility i ekskluzivnost. Zakupom istih na indirektan način sugerirate i utječete da posjetitelji u trenutku donošenja odluke o kupnji izaberu upravo vaš proizvod. Sve detalje pogledajte u mapi oglasnih površina za City Center one East i West te u mapi oglasnih površina za City Center one Split.

Promocije
Pokažite tisućama posjetitelja zašto je vaš proizvod ili usluga poseban, istaknite svoje prednosti u izravnom doticaju s vašim kupcima te poboljšajte poslovne rezultate promocijom u City Centeru one. Pomoći ćemo vam da odaberete pravi način, vrijeme i mikrolokaciju koji će maksimizirati vaše poslovne napore i donijeti priželjkivane rezultate. Više detalja možete pogledati u mapi promotivnih površina za City Center one East i West te u mapi promotivnih površina za City Center one Split.

Oglašavanje i promocije

Popunite obrazac i javit ćemo Vam se.

    Centar City Center one WESTCity Center one EASTCity Center one SPLIT

    * Obavezna polja

    Please prove you are human by selecting the car.