CITY POMAŽE

Od samog početka svojega rada City Center one je posebnu pažnju posvetio onima kojima je pomoć najpotrebnija te pokrenuo brojne akcije koje su dovele do velikih rezultata. Tako je Centar, između ostalog, omogućio...
Saznajte Više

DAJ 5 ZA BOLJI SVIJET

Čineći male stvari, pomažemo svijet pretvoriti u bolje mjesto. A upravo korak ka izgradnji boljeg svijeta napravili su posjetitelji City Centera one prikupivši 169.786,47 kuna za pomoć udruzi Jak kao Jakov.
Saznajte Više

PLAVO SRCE CITY CENTERA ONE

U dva dana akcije "Plavo srce City Centera one" u City Centeru one prikupljeno je ukupno 8.276,00 kuna, a kojim su štićenici Dječjieg doma Maestral otputovali po prvi put na izlet.
Saznajte Više

ZAKLJUČAJTE SVOJU LJUBAV

Posjetitelji City Centera one od 8. do 14. veljače 2017. su zaključali lokot na slova LOVE te na taj način ovjekovječili svoju ljubav i obilježili ovogodišnje Valentinovo.
Saznajte Više

POŠTA DJEDA BOŽIĆNJAKA

Posjetitelji City Centera one su Poštom Djeda Božićnjaka slali posebno dizajnirane božićne čestitke njima dragim osobama te na taj način prikupili 10.687,85 kuna za Udrugu Anđeli.
Saznajte Više

ŽUTI ZA ŽUTE

City Center one pomogao je u organizaciji velikog koncerta 'Noć žute ljubavi' na kojemu su nastupili Oliver, Petar Grašo, Doris i brojne klape, a koji je bio namijenjen dioničarima i ljubiteljima ovoga kluba.
Saznajte Više

SURADNJA S UDRUGOM SANUS

Kako bi pomogli rad udruge, City Center one u sklopu svog prostora održava redovne godišnje akcije dobrovoljnog davanja krvi namijenjenoj djeci oboljeloj i liječenoj od malignih bolesti...
Saznajte Više

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići