NOVA KOLEKCIJA IZ CICIBANA

Vaša omiljena trgovina dječje obuće Ciciban, ovog je proljeća za vaše klince pripremila fantastičnu kolekciju prepunu fluorescentnih boja, zabavnih detalja i modernog dizajna.

Proljetna kolekcija donosi veliki broj različitih linija u kojima će svaki roditelj pronaći nešto za svoje dijete – od elegantnih kožnih cipela ukrašenih glitterom do sportskih cipela i tenisica za malene ljubitelje casual izgleda. Djevojčice će oduševiti cipele i tenisice od mekane kože, ukrašene zabavnim detaljima poput šljokica i zvjezdica te u kombinacijama najluđih proljetnih boja.

Cipelice linije Buggy zbog svojih iznimno mekanih materijala i fleksibilnog potplata oponašaju bosonogo hodanje te su izvrstan izbor za prve korake. Ciciban je za dječake pripremio cipele i tenisice s razigranim kombinacijama boja koje pozivaju na igru u prirodi. U novoj kolekciji nalaze se i zabavni i šareni dezeni prepoznatljivih Ciciban papuča koje su izrađene od prozračnog pamuka te imaju kožnu tabanicu kako bi cjelodnevno nošenje u vrtiću ili kod kuće djeci bilo što udobnije.

Pažljivo izabrani materijali preduvjet su za visoku kvalitetu proizvoda, a redovita i precizna testiranja jamče i potvrđuju kvalitetu materijala Ciciban obuće.  Izborom kože i tekstila najviše kvalitete te načinom proizvodnje opravdan je i sam slogan “Jednostavno prirodno” koji objašnjava kako se dizajniraju i izrađuju Ciciban cipele, cipele koje djetetu omogućuju ispravan i prirodan razvoj stopala.