NE PROPUSTITE CITY FOOD FESTIVAL

Četiri gastro čarobnjaka ovog vikenda za vas pripremaju uskrsne delicije.

 Bliže se blagdani, a recepte iz bakine knjižice već znate na pamet? Ne brinite, četiri poznata hrvatska chefa samo za vas će ovog vikenda, 1. i 2. travnja, u City Centeru one East i West pripremati nevjerojatne recepte uz koje će uskrsni ručak postati posebniji nego ikada. U City Centeru one West potražite ih u prizemlju centra kod Zara trgovine, a u City Centeru one East u prizemlju centra kod Stradivarius trgovine.

U subotu, 1. travnja, u 11 sati, na scenu u City Centeru one West stupa Tomislav Špiček, koji će pripremati nabujak od šunke, mladog luka i jaja s umakom od hrena, dok u istom terminu u City Centeru one East, Leo Jurešić priprema kreativan recept jednostavna naziva – jabuka.  Isti dan, od 17 sati, ova dva gastro čarobnjaka zamijenit će lokacije te će posjetitelj City Centera one East uživati u druženju s Tomislavom Špičekom, dok će posjetitelji City Centera one West imati priliku naučiti kulinarske trikove uz Lea Jurešića.

U nedjelju, 2. travnja, u 11 sati kuhaču u ruke u City Centeru one West uzima Mate Janković, na čijem će se meniju naći profiteroli punjeni dimljenim vrhnjem, pastrva, menta i ikra pastrve, ali i purica s mlincima, jus od purice i ukiseljena ljutika, dok će Damir Tomljanović u istom terminu u City Centeru one East pripremati ragout od gljiva s rimskim njokom. Od 17 sati, poznati će chefovi zamijeniti lokacije pa će Mate Janković svoja slasna jela pripremati za posjetitelje City Centera one East, a Damir Tomljanović za one City Centera one West.

Provjerite detaljan raspored za City Center one East i City Center one West te se ovog vikenda inspirirajte za nadolazeće blagdane uz četiri fantastična gastro čarobnjaka, koji će samo za vas pripremiti nevjerojatne delicije. Vidimo se!