NE PROPUSTITE VIKEND DJEČJEG TEATRA

Vrijeme je za zanimljive predstave posvećene najmlađima u City Centeru one West.

Dovedite svoje mališane 6. i 7. svibnja na Vikend dječjeg teatra i zajedno uživajte u zanimljivim predstavama koje će oduševiti male, ali i velike.

U subotu, od 11 sati, na pozornici će mališani pratiti Klauna Ludeka u Šašavom šalabajzanju te zajedno sa njime zaviriti u neobičan kofer, dok će od 17 sati mališani i roditelji moći će uživati u Magic showu za cijelu obitelj u izvedbi Luke Vidovića. Vesela i interaktivna predstava u kojoj sudjeluju baš svi.

U nedjelju, od 11 sati, na scenu stupaju Šašavci u svojoj Šašavoj avanturi. Šumske četvorke životinjskih prijatelja uče djecu o najvažnijim životnim vrijednostima. Od 17 sati na rasporedu je svima dobro znana predstava Tri praščića u izvedbi Lutkarske scene Ivane Brlić Mažuranić. Jedna od najljlepših bajki oživljena na maštovit i dojmljiv način, s veselim i duhovitim lutkama i poletnim glumcima.

Odluka je na vama! Odaberite jednu ili više predstava, dođite s mališanima i vikend ispunite uspomenama vrijednim pamćenja. Vidimo se u City Centeru one West!

CITY CENTER ONE WEST

CITY CENTER ONE EAST