NEODOLJIV SPOJ TALIJANSKIH IKONA STILA

Spoj kvalitete, inovativnosti, trendova i bezvremenskog dizajna.

Replay i Superga, dvije talijanske ikone stila, udružile su snage i kreirale fantastičnu liniju tenisica za žene i muškarce. S obzirom na to da oba brenda u prvi plan vlastitog razvoja stavljaju inovativnost i kvalitetu, rezultat ove suradnje je dizajn koji spaja modu i tradiciju pri čemu je vidljivo njihovo nasljeđe i suvremenost. Superga, brend koji je prvi počeo proizvoditi tenisice s potplatom od vulkanizirane gume, i Replay, poznat po buntovnom, military i urbanom stilu, uspjeli su svoje prepoznatljive karakteristike prenijeti i u ovu kolekciju.

 

 

 

 

 

 

 

Najpopularniji Superga model tenisica 2750 tako je u fokusu i ove suradnje, a njegova bezvremenost dodatno je naglašena upotrebom 573 Bio trapera koji je stilski pečat Replaya. Osim što su unisex i izuzetno moderne, za proizvodnju tenisica korištene su tkanine vrhunskih performansi izrađene od 100% organskog pamuka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ono što je zajedničko ovim brendovima jer ljubav prema detaljima. Tako su tenisice, iako jednostavne, izuzetno urbane, a poderani traper detalji super naglašavaju njihovu streestyle namjenu. Dodatno su ukrašene raznobojnim pamučnim vezicama te dolaze u dvije nijanse – tamniji traper za muški model i svjetliji za ženski model.

Prepoznatljivi elementi ove suradnje koji ju čine jedinstvenom su izbijeljeni dijelovi trapera, kontrastni šavovi, smeđa kožna etiketa na jeziku s utisnutim logom Replaya, logotip oba brenda na stražnjem dijelu te podstava u kombinaciji s prilagođenim uloškom za dodatnu udobnost.