NOVA COMMA KOLEKCIJA

Proljetne boje stigle su u commu.

Znate li već u kojim ćete kombinacijama boja zakoračiti u sunčane proljetne dane? Ako ste dovoljno odvažni, nosite svijetle boje.

Znamo da je nijanse bijele najlakše kombinirati uz sve, ali ovog proljeća razveselit će nas prekrasan trend jakih, upečatljivih boja koji je preplavio sve modne piste. Nijanse zelene, žute, tirkizne i boje fuksije toliko su atraktivne da im jednostavno ne možemo odoljeti i već su pravi modni izričaj i trend ove sezone.

Neodoljiva boja fuksije toliko je ženstvena, zavodljiva i romantična da osvaja srca na prvi pogled u svim svojim nijansama. Zašto ovog proljeća ne biste osvježili svoj ormar ovom bojom i svoj svakodnevni stajling pretvorili u nešto zanimljivo i beskrajno ženstveno.

Boja fuksije već nekoliko godina dominira modnom kartom boja. Riječ je o mješavini smirene plave i strastvene crvene. Psiholozi kažu da je ovo izbor boje romantične osobe s vrlo dobro razvijenom intuicijom.

To je boja univerzalnog sklada i emocionalne ravnoteže. Promiče suosjećanje, ljubaznost i suradnju. Također je boja vedrine i sreće, zadovoljstva i poštovanja.

Kombinezoni su jednostavno prekrasni. Savršeno ga možete kombinirati uz sandale koje daju pravu dozu elegancije, no ako želite opušteniji izgled, uz njega nosite tenisice. Nosite remen kako biste naglasili svoju ženstvenost. U proljetno vrijeme, kada počinju razne zabave i proslave, vjenčanja i maturalne večeri, kombinezoni su odličan izbor.