NOVO U L’OCCITANE TRGOVINI

Mirisne i šarene vijesti dolaze iz L'Occitanea!

L’Occitane ne prestaje oduševljavati svojim mirisnim dostignućima i pričama koje se divno uklapaju u svačiji stil. Sada su predstavili nove mirise koje su iznjedrili putovanjem u prošlost, u potrazi za skrivenim naslijeđem, stoga upoznajte Forgotten Flowers. Zaronite u inovaciju koja crpi inspiraciju iz prošlosti, oživljava zaboravljeno cvijeće i donosi mirisnu pustolovinu pretočenu u divnu ambalažu!
Dizajn bočica inspiriran je tradicionalnim provansalskim vratima koja pozivaju na ulazak u svaki od triju svemira.

Nova mirisna bajka stiže iz profinjenog L’Occitanea. Upoznajte novu mirisnu rapsodiju Mélilot – jednu od čarobnih nota kolekcije Forgotten Flowers. Razotkrijte zadivljujući spoj svježih zelenih i zaraznih mliječnih nota, sa slatkom djetelinom u srcu. Od gela za tuširanje do parfema, uronite u njegovu jedinstvenu privlačnost i probudite svoja osjetila.

Ne postoji ljepši poklon od divnih mirisa koji nose L’Occitane veo zavodljive jedinstvenosti. Razveselite posebne osobe novim mirisnim notama iz Forgotten Flowers kolekcije.U novoj mirisnoj kolekciji, svoje je mjesto našao i neodoljivo šarmantni Barbotine. Otkrijte eleganciju i šarm Provanse. Aromatična svježina, cvjetna kamilica i tople drvenaste note besprijekorno se stapaju, obogaćene ekstraktom zlatnog gumba. Uzdignite svoja osjetila s našim pažljivo izrađenim mirisima, od tuša do parfema, hvatajući esenciju prirode u svakoj kapi.

Noble Épine sadrži ekstrakt gloga s juga Francuske i predivna je ženstvena mirisna priča iz L’Occitanea. Ovaj zaboravljeni cvijet simbol je čistoće i zaštite, a od njega su se izrađivale krune za čarobne vile. Njegov prirodni ekstrakt, koji je nestao iz svijeta mirisa, sada je L’OCCITANE rekreirao i ugradio u novu mirisnu kolekciju koja će vas oduševiti svojom voćnom svježinom, cvjetnom i bademovom mekoćom te notama mošusa. Upoznajte ove neodoljive mirisne dragulje i začinite svoju pojavnost, dojmljivom ženstvenošću!

Otkrijte čaroliju Božića s L’Occitane Adventskim kalendarom! Osigurajte svoj već danas i započnite svaki dan malim luksuznim beauty ljepotanima.