PALMERS KUPAĆI KOSTIMI – MUST HAVE OVOG LJETA

Kupaći kostimi iz Palmersa savršeni za svaku aktivnost na plaži.

Ako još niste na moru, samo je pitanje vremena kada ćete nanijeti kremu za sunčanje i pustiti da vam morska pjena prska po gležnjevima. No, kako biste napravili najbolji set fotografija ovog ljeta,
moderni bikini osigurat će atraktivnost vaših selfija na svakoj društvenoj mreži.

Iako je boravak na plaži poseban ljetni ritual koji je gotovo svima omiljen, postoji bezbroj ugodnih načina kako aktivno provesti dan na plaži.

Sportski ste tip i poželjet ćete kupaći kostim koji može podnijeti intenzivno plivanje, surfanje ili ​​odbojku na pijesku. Ako  pak u sjeni debelog hlada više volite lješkariti u ljuljački,
ili  ako u nekom slučaju namjeravate graditi dvorac od pijeska, Palmers kupaći kostimi toliko su ugodni da jamče potpunu udobnost  za sve morske aktivnost.

 

 

PALMERS aktualna kolekcija kupaćih kostima nudi ponešto za svaki tip tijela koja impresionira kvalitetom, jednostavnošću i udobnošću te maštovitom raznolikošću.
Osim bikinija i jednodijelnih kupaćih kostima, ovosezonska ponuda nudi i vrlo veliki izbor modnih dodatke poput parea, kaftana, ručnika, praktičnih torbi za plažu i slamnatog šešira.