POSTANITE SUPERJUNACI UZ MIRACULOUS

Bubamara i Crni mačak mališane uvode u novu pustolovinu.

Poznati junaci animirane serije stižu ekskluzivno u City Center one West! Naime, od 3. do 14. veljače, od 12 do 18 sati, omiljeni shopping centar pretvara se u Pariz i male posjetitelje uvodi u nezaboravnu avanturu uz Bubamaru i Crnog mačka.

Na čak tri posebno osmišljena kutka u prizemlju centra, mališani će imati priliku pretvoriti se u superjunake te kreirati nezaboravne uspomene, a čekaju ih i susreti s omiljenim dvojcem i pokloni iznenađenja.

Raspored druženja s maskotama Bubamare i Crnog mačka provjerite u nastavku:

Avanturu mogu započeti u 360⁰ kutku za fotografiranje, gdje će pozirati s omiljenim likom iz serije, a dobit će i video koji mogu podijeliti sa svojim prijateljima. Uzbudljive aktivnosti nastavljaju se u labirintu u kojemu mogu skupljati akume i tako pomoći u spašavanju Pariza od strašnih zlikovaca, dok će u kreativnoj zoni crtati, bojati i izrađivati vlastitu masku.

I zato, ne čekajte – povedite mališane na odličnu zabavu u City Centeru one, a potom zajednički uživajte u novim epizodama animirane serije Miracoulous – Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka, od ponedjeljka do petka, na Disney Channelu.