POVRATAK U VRTIĆ I ŠKOLU S CICIBANOM

Cicibanova kolekcija jesen zima 2022/23 već čeka na policama trgovina sa šarolikom paletom jesenskih tonova koji će oživjeti urbani stil mladih školaraca.

Ove jeseni sa sjajnih materijala prelazimo na zakrpe i minimalističke dodatke te zanimljive printeve na modelima za dječake i djevojčice.

Linije namijenjene najmlađima pobrinut će se da koraci u vrtiću budu sigurni i zdravi. Linije Mini, Over i Buggy razvijene su za anatomiju stopala koja se još uvijek razvija. Široki prednji dio cipelice omogućuje malom stopalu sav potreban prostor za razvoj i kretanje, a dugačko vezivanje olakšava i ubrzava obuvanje.

Što je sa školarcima?

Za njih su iz Cicibana pripremili i top modele koji će ulazak u školu učiniti modernim i trendi. Urbani modeli pokrivaju uvijek aktualni dječački ulični stil – jednostavne, čiste linije i jedinstvene kombinacije boja upotpunit će svaki školski outfit. Djevojčice će oduševiti blještavilo, zakovice i modni dodaci iz linija Strada, Moira i Ryan. Modni trend “Mini-me” primjetan je i u industriji obuće jer su cipele za djevojčice sve bliže modi za odrasle pa mame sa svojim djevojčicama mogu kreirati komplete koji se slažu.

Mnogi modeli i uzorci papuča iz Ciciban Home linije dostupni su za dobrobit djece u školi, vrtiću ili kod kuće. Izrađene su od 100% pamuka koji je ekološki prihvatljiv i obnovljiv resurs. Jesensku kolekciju obogaćena je novim printevima i zakrpama u boji.