PROLJETNA GROZNICA U PALMERSU

Palmers nije samo poznat po visokokvalitetnom donjem rublju, već nudi i elegantan ženstveni spavaći program.

Ljetna spavaća serija “Harmony Floral” koristi Palmers boju sezone “Pure Water” kao svoju osnovnu nijansu kako bi pružila šarm i privlačnost s elegantnim jutarnjim kimonom, dugim i kratkim donjim dijelovima pidžame, majicama i kućnim ogrtačima.

Palmers boja sezone “Pure Water” nadahnjuje snove – snove o toploj sezoni, o toliko željenom odmoru i lakoći pastelnih nijansi, osnovni je motiv proljetne kolekcije donjeg rublja “Harmony Lace” koja obiluje sofisticiranom čipkom s motivima lista, finim mikrovlaknima i tilom. Kolekciju čine grudnjaci i različito stilizirane gaćice.

 

Poznat po svom inovativnom duhu, Palmers o tome svjedoči aktualnim novitetima. “Live in Lounge” – nova je serija sportske kućne odjeće izrađena od visokokvalitetnog pamučnog frotira koja nas poziva na opuštanje i uživanje.  Novi modeli nisu savršeni samo za ugodne sate opuštanja kod kuće, već nude i idealno rješenje za udoban, ali moderan stil na satu joge ili meditacije.

Dostupni su u Rosé, Mottled Grey  i Stone Green boji i to: duksa s dijagonalnim džepovima, majica kratkih rukava s kapuljačom i dvije vrste hlača različitih dužina.