ZABAVA ZA NAJMLAĐE

Ovog vikenda, City Center one West i East postaju mjesto ispunjeno zabavom.

Rođendanska proslava City Centera one i ove će godine biti uzbudljivo mjesto za mališane. Očekuju ih super zabava uz odlične aktivnosti te izvrsne plesni nastupe i predstave u subotu i nedjelju, od 11 do 19 sati.

Mali posjetitelji tako će se moći okušati u zabavnim društvenim igrama i kvizovima, sudjelovati u karaokama, a tu su i uzbudljive radionice na kojima će naučiti izvoditi mađioničarske trikove i iluzijemodelirati balone ili pak bojati majice kojima će očarati svoje prijatelje. Naravno, tu je i neizostavni facepainting, a tko zna – možda na proslavi sretnu i tigrića Tobija koji će ih razveseliti slatkim iznenađenjem.

Mališani koji uživaju u plesu imat će priliku zaplesati uz plesne videoigre, a dodatnu inspiraciju za super pokrete pronaći će u nastupima plesnih skupina. U subotu od 17  sati u City Centeru one West male posjetitelje zabavljat će Plesni Punktovi Zagreb, dok će isti dan u City Centeru one East nastupiti plesna skupina Megablast.

Ako vaši mališani više vole priče, u subotu će od 11 sati u City Centeru one East, odnosno u nedjelju u od 17 sati u City Centeru one West uživati u predstavama u izvedbi Cirkorame.

Provjerite niže detaljan raspored aktivnosti, dovedite svoje mališane i osigurajte im uspomenu za pamćenje!

City Center one West

City Center one East