IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Brinemo o privatnosti posjetitelja naše web-stranice i trgovačkih centara City Center one te u svom poslovanju postupamo u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, a posebno s Općom uredbom o zaštiti podataka koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018.

Ova izjava ima cilj informirati vas o tome na koji način i zašto obrađujemo vaše osobne podatke u kontekstu korištenja web-stranice ili posjete trgovačkog centra, na temelju čega obrađujemo tako prikupljene podatke i kako postupamo s njima, kao i koja prava možete ostvarivati s tim u vezi.

Tko smo mi?
CC REAL d.o.o., Jankomir 33, Zagreb („CC Real“), kao vlasnik web-stranice citycenterone.hr i društvo upravitelj trgovačkih centara City Center one u Zagrebu i Splitu, voditelj je obrade te odgovara za obradu vaših osobnih podataka. CC Real nastupa kao samostalni voditelj obrade kod web-analitike i kolačića te kod nagradnih igara i natječaja (ako pojedina igra ili natječaj ne odrede drugačije). U ostalim situacijama (opisanim dalje u izjavi), uz CC Real djeluju kao zajednički voditelji i snose odgovornost za obradu vaših podataka i sljedeća društva:

  • MANTA d.o.o., Jankomir 33, Zagreb, kao vlasnik trgovačkih centara City Center one u Zagrebu; i
  • KAUFMANN i HOFMANN d.o.o., Jankomir 33, Zagreb, kao vlasnik trgovačkog centra City Center one u Splitu.

U svakom slučaju, a sukladno dogovoru s drugim zajedničkim voditeljima, CC Real je kontaktna točka za bilo kakva pitanja vezano za obradu vaših osobnih podataka:

CC Real d.o.o.
Jankomir 33
HR-10000, Zagreb
Broj telefona: 01 5494 054
Adresa e-pošte: d.ozimec@cc-real.com

Kako, kada i zašto obrađujemo vaše osobne podatke?

Tko su naši ispitanici?
U svom poslovanju obrađujemo posebice osobne podatke sljedećih ispitanika:

  • Kupaca naših poklon bonova i osoba na koje oni glase;
  • Potencijalnih poslovnih suradnika (ako se radi o obrtnicima, vlasnicima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava ili nositeljima druge samostalne djelatnosti), odnosno, njihovih osoba za kontakt (ako se radi o društvima i drugim pravnim osobama);
  • Primatelja naših newslettera;
  • Sudionika nagradnih igara i natječaja (što obuhvaća sudionike koji se sami prijave i, ako je primjenjivo, osobe koje oni prijave);
  • Posjetitelja trgovačkih centara i korisnika parkirališnih mjesta u sklopu centara;
  • Posjetitelja naše web-stranice.

Osobni podaci koje obrađujemo
Za potrebe naših aktivnosti obrađujemo sljedeće kategorije osobnih podataka:

  • Osnovne osobne podatke (kao što su ime i prezime, adresa, broj osobne iskaznice, OIB, potpis);
  • Podatke za kontakt (kao što su broj telefona, adresa e-pošte, radno mjesto, korisničko ime na društvenoj mreži);
  • Bankovne podatke (kao što su vrsta i naziv kartice, posljednja četiri broja kartice);
  • Sadržaje vaših poruka (pohvale, pritužbe, prijedlozi, mišljenja, itd.);
  • Videosnimke (snimke ljudi koje omogućuju identifikaciju i registracijske oznake vozila);
  • IP adresu i vaše preferencije.

Na koji način prikupljamo vaše osobne podatke?
Osobne podatke koje obrađujemo prikupljamo na jedan od sljedećih načina:

  • Prilikom ostvarivanja vaših zahtjeva (kupnja poklon bonova, prijava za zakup prostora ili za oglašavanje i promociju, prijava za sudjelovanje u nagradnoj igri / natječaju);
  • Kada iskažete privolu za izravni marketing (newsletter);
  • Prilikom slanja vaših pritužbi, pohvala i dr. poruka;
  • Prilikom boravka u prostorima koji su pod videonadzorom;
  • Prilikom korištenja naše web-stranice koja koristi kolačiće.

Svrhe u koje prikupljamo podatke i pravne osnove za prikupljanje
U kontekstu korištenja web-stranice i posjete trgovačkih centara, svrhe i pravne osnove obrade osobnih podataka razlikuju se ovisno o tome o kojim aktivnostima se radi. Generalno govoreći, osobne podatke obrađujemo za potrebe ispunjenja vaših zahtjeva, sklapanja i izvršenja ugovora te za vlastiti marketing i ostvarenje naših legitimnih interesa unapređenja poslovanja i sigurnosti. Za više detalja o obradi osobnih podataka, primjenjivim svrhama i pravnim osnovama kod pojedine aktivnosti, molimo kliknite na aktivnost koja vas zanima:

  • Prijave za zakup prostora ili za oglašavanje i promociju
  • Slanje pohvala, pritužbi, prijedloga i mišljenja („poruke posjetitelja“)
  • Poklon bonovi City Center one
  • Izravni marketing (newsletter)
  • Kolačići i slične tehnologije
  • Videonadzor
  • Nagradne igre i natječaji

Prijave za zakup prostora ili za oglašavanje i promociju
Kako bismo omogućili stalni razvoj našeg poslovanja, potencijalnim zakupnicima i poslovnim suradnicima (za potrebe oglašavanja i promocije) omogućujemo da nam se obrate i putem odgovarajućih obrazaca na našoj web-stranici. Podatke obrađujemo isključivo za potrebe obrade vašeg zahtjeva, kako bismo vas mogli povratno kontaktirati i, ovisno o okolnostima, započeti pregovore o sklapanju ugovora o zakupu / poslovnoj suradnji.

Ime i prezime, tvrtka ili obrt te adresa e-pošte navedeni u web-obrascima potrebni su nam kako bismo znali tko šalje upit i koga i kako kontaktirati u pogledu upita. Kod obrasca za zakup prostora, tražimo dodatno da kratko naznačite interesira li vas kratkoročni ili dugoročni zakup, kako bismo mogli na odgovarajući način razmotriti vaš upit. Dodatno, omogućujemo da već u obrascu iznesete detalje vašeg upita (uključujući koji trgovački centar vas zanima), kao i da ostavite broj telefona, radi lakše komunikacije oko detalja upita.

Ako smo upit primili direktno od osobe potencijalnog zakupnika / poslovnog suradnika (npr. obrtnik), pravna osnova obrade podataka je njihov zahtjev za poduzimanje radnji koje prethode sklapanju ugovora. U slučaju da upit šalje osoba različita od osobe potencijalnog zakupnika / poslovnog suradnika (npr. osoba ovlaštena na zastupanje društva), pravna osnova obrade podataka je legitiman interes za stupanje u poslovnu komunikaciju s potencijalnim zakupnicima / poslovnim suradnicima (radi eventualnih pregovora ugovora).

Podaci se upisuju u odgovarajuću bazu potencijalnih zakupnika / poslovnih suradnika koju vodimo temeljem legitimnog interesa. Legitimni interes očituje se u činjenici da pregovori oko sklapanja ugovora mogu trajati dulje vrijeme, a u konačnici mogu i propasti, zbog čega može biti potrebno kontaktirati druge zainteresirane osobe iz baze (radi nastavka komunikacije nastavno na raniji upit). Na taj način se olakšava poslovanje i skraćuje vrijeme pregovora i cijelog postupka sklapanja ugovora.

Slanje pohvala, pritužbi, prijedloga i mišljenja („poruke posjetitelja“)
Stalo nam je do mišljenja naših posjetitelja i zato vam omogućujemo da nam šaljete vaše pohvale, pritužbe, prijedloge, mišljenja i druge poruke (u daljnjem tekstu „poruke posjetitelja“) putem elektroničke pošte, slanjem na poštansku adresu ili upisom u Knjigu dojmova na mjestu za informacije pojedinog trgovačkog centra („infopult“).

Da bismo mogli odgovoriti na vaše poruke i time osigurati njihov učinak i provedbu, potrebno je obraditi njihov sadržaj, a samim time i vaše osobne podatke. Ovisno o načinu slanja poruka (običnom poštom ili elektroničkom poštom), podaci koje obrađujemo su vaše ime i prezime, adresa e-pošte ili adresa stanovanja, a u svakom slučaju i sadržaj vaših poruka. U odnosu na knjigu dojmova, obrađujemo samo one osobne podatke koje ste u svojim porukama naveli, ako ih ima.

Obradu osobnih podataka u sklopu vaših poruka temeljimo na legitimnom interesu, a koji se očituje u pomaganju posjetiteljima te time povećanju ugleda centra i unapređenju i poboljšanju poslovanja.

Poklon bonovi City Center one
Poklon bonovi se mogu kupiti na infopultu u centru ili putem internetske prodaje (uz mogućnost preuzimanja na infopultu). U sklopu toga obrađuju se sljedeći osobni podaci:

  • ime i prezime kupca i preuzimatelja (ako se radi o različitim osobama);
  • adresa e-pošte (kod internetske prodaje, za potrebe dostavljanja računa), adresa stanovanja i broj telefona;
  • ime i prezime vlasnika kartice, naziv i vrsta bankovne kartice i zadnja 4 broja kartice (kada je vlasnik kartice fizička osoba / obrtnik), a u odnosu na obrtnike i njihov OIB

Pravna osnova za obradu ovih podataka je izvršenje ugovora o kupoprodaji poklon bona s kupcem (kada je kupac fizička osoba / obrtnik), odnosno, legitiman interes za uredno izvršenje ugovora i omogućavanje preuzimanja poklon bonova (kada je kupac društvo ili kada se radi o podacima o preuzimatelju).

Prilikom preuzimanja poklon bona, prikupljamo i potpis i broj osobne iskaznice kupca ili osobe ovlaštene za preuzimanje poklon bona, i to u svrhu provjere identiteta kupca, odnosno, osobe ovlaštene za preuzimanje. Tu obradu temeljimo na legitimnom interesu urednog izvršenja ugovora o kupoprodaji poklon bonova i omogućavanja obrane i ostvarivanja s tim povezanih pravnih zahtjeva.

U slučaju kartičnog plaćanja, plaćanje se vrši preko našeg pružatelja usluga, društva Agent Cash (podaci niže u tekstu). Nakon uspješno provedene transakcije, CC Real dobiva isključivo gore navedene podatke o kartici. Ti su nam podaci potrebni kako bismo ostvarili svoja potraživanja prema bankama nakon uspješno provedene transakcije.

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama u našem webshopu i na infopultu odvija se isključivo u sustavima pod tehničkom i pravnom odgovornošću našeg pružatelja usluge online naplate:

AGENT CASH LTD
1 Mark Square
London EC2A 4EG
Ujedinjeno Kraljevstvo

U određenim situacijama uvid u vaše podatke imaju i naši poslovni partneri angažirani za određene poslove podrške u upravljanju centrom (REIWAG Facility Services d.o.o., Zagreb), uključujući vođenje infopulta i fiskalne blagajne. Oni djeluju isključivo prema našim uputama i osiguravaju potrebnu razinu zaštite vaših podataka.

Izravni marketing (newsletter)
Izravni marketing je oblik informiranja i oglašavanja kojim se obraćamo direktno našim posjetiteljima putem elektroničke pošte. Newsletteri koje šaljemo sadrže obavijesti o popustima, događanjima te novostima u trgovačkim centrima City Center one (u Zagrebu i/ili Splitu, ovisno o odabiru).

Kako bi vam mogli isporučiti newsletter, prikupljamo i obrađujemo isključivo podatak o vašoj adresi e-pošte, i to na temelju iskazane privole (bilo da ste ispunili obrazac dostupan na našoj web-stranici ili u prostorima naših poslovnih suradnika, kao što su Kids Jungle igraonice). Adrese e-pošte se pohranjuju samostalno u odgovarajuću newsletter bazu (Zagreb i/ili Split, ovisno o odabiru).

U svakom trenutku svoju privolu možete povući potpuno besplatno, i to: klikom na link ‘odjava’ koji se nalazi na dnu svakog newslettera ili slanjem zahtjeva na adresu e-pošte: newsletter@citycenterone.com.

Za isporuke newslettera i za upravljanje listama primatelja i evidenciju prigovora (tj. odjava), koristimo Mailchimp platformu, tj. usluge društva The Rocket Science Group, LLC iz SAD-a (Atlanta, Georgia 30308, SAD). Navedeno društvo je izvršitelj obrade te prilikom obrade adrese e-pošte primatelja newslettera postupa po našem nalogu i poduzima sve potrebne mjere za zaštitu podataka, sukladno članstvu u Štitu privatnosti (tzv. „Privacy Shield“). Više informacija o “Privacy Shield” programu možete zatražiti od nas [link na Vaša prava i kako ih možete ostvariti] ili pronaći na stranicama Agencije za zaštitu osobnih podataka (http://azop.hr/aktualno/detaljnije/vodic-za-gradane-eu-sad-stit-privatnosti).

U okviru korištenja MailChimp platforme, surađujemo i s marketinškom agencijom ZOO Agencija d.o.o. iz Zagreba, čiji ovlašteni djelatnici mogu imati uvid u bazu adresa e-pošte. Oni postupaju isključivo prema našem nalogu i podatke iz baze ne smiju koristiti na bilo koji način.

Kolačići i slične tehnologije
Na našem web-mjestu upotrebljavamo kolačiće i slične tehnologije (dalje u tekstu zajedno “kolačići”), prvenstveno kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke (npr. kolačići koji omogućuju utvrđivanje jeste li dali suglasnost za kolačiće, koje su vaše preferencije glede postavki jezika, itd.) te kako bismo poboljšali našu ponudu (npr. kolačići koji omogućuju analizu posjećenosti pojedinih sadržaja). Uporaba kolačića ne uključuje nužno obradu osobnih podataka. Kada se obrađuju osobni podaci putem kolačića (npr. vaša IP adresa i preferencije prilikom pregleda naših web-stranica), tada to činimo temeljem legitimnog interesa utemeljenog na zakonu (kolačići koji su nužni za funkcioniranje web-mjesta i pružanje usluge) ili temeljem vaše privole (analitički kolačići).

Za obradu podataka u analitičke svrhe koristimo uslugu Google Analytics u oblaku, društva Google Inc. (“Google”) te se podaci prenose i pohranjuju na poslužiteljima u SAD-u. Sukladno svom članstvu u Štitu privatnosti (tzv. “Privacy Shield“), Google poduzima sve potrebne mjere za zaštitu podataka. Više informacija o “Privacy Shield” programu možete zatražiti od nas [link na Vaša prava i kako ih možete ostvariti] ili pronaći na stranicama Agencije za zaštitu osobnih podataka (http://azop.hr/aktualno/detaljnije/vodic-za-gradane-eu-sad-stit-privatnosti).

Postoji i nekoliko vanjskih servisa (npr. Facebook, Google) koji posjetiteljima našeg web-mjesta spremaju određene kolačiće (tzv. kolačići trećih strana). Putem njih pružamo dodatne mogućnosti posjetiteljima, kao što su pristup društvenim mrežama, dijeljenje članaka na društvenim mrežama, korištenje navigacijskih karata (Google karte) i slično. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane našeg web-mjesta te ih kontroliraju vanjski servisi.

Detaljne informacije o uporabi kolačića na našem web-mjestu, kao i o tome kako ih isključiti, možete pronaći na linku Kolačići.

Videonadzor
Videonadzorom koji mi provodimo zahvaćena je zajednička unutrašnjost trgovačkog centra (ne i pojedine trgovine), dijelovi parkirališta i prometnica te područje za konzumaciju hrane. Videonadzor provodimo kako bismo vam omogućili siguran boravak u trgovačkim centrima i zaštitili imovinu (vašu i našu, te imovinu drugih koji posluju u centru).

Obrada podataka (snimke ljudi koje omogućuju identifikaciju i registracijske oznake vozila) provodi se temeljem navedenog legitimnog interesa utemeljenog na Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Videosnimke koristimo isključivo u svrhu osiguranja sigurnosti i provjere mogućih protupravnih postupanja (odnosno, u svrhu naknadnog postupanja u slučaju zabilježenih incidenata), a sve sukladno zakonskim propisima.

Sustav videonadzora je zaštićen od pristupa neovlaštenih osoba. Pristup videosnimkama imaju samo za to ovlaštene osobe, točnije, članovi uprave CC Real d.o.o. i voditelj (menadžer) centra. Također, pristup imaju i ovlašteni djelatnici zaštitarske kuće Securitas Hrvatska d.o.o. iz Zagreba. Samo iznimno pristup mogu imati i ovlašteni djelatnici društva koje upravlja i održava postrojenja (Reiwag Facility Services d.o.o.) te ovlašteni djelatnici društva koje održava informatički sustav (BLINK d.o.o.). Svi navedeni ovlaštenici vanjskih partnera postupaju isključivo prema našim uputama, sukladno ugovoru. Sukladno zakonu, uvid u videosnimke mogu imati i nadležna državna tijela u okviru obavljanja poslova iz svojeg zakonom utvrđenog djelokruga.

Što se tiče vaših prava, upućujemo bas na odjeljak Vaša prava i kako ih možete ostvariti pri kraju ovog dokumenta. Ovdje napominjemo da za ostvarivanje pojedinih prava mogu biti potrebne prethodne informacije s vaše strane (npr. vrijeme i mjesto snimanja, radi utvrđivanja videosnimke koja se odnosi na vas). Također, ostvarivanje pojedinih prava može biti ograničeno (npr. zbog zaštite prava drugih osoba koje su zabilježene na videosnimci). U svakom slučaju možete dobiti dodatne informacije o obradi vaših podataka i svim navedenim okolnostima.

Nagradne igre i natječaji
U sklopu našeg poslovanja, često organiziramo različite nagradne igre i natječaje, radi promocije trgovačkih centara i njihovih usluga i proizvoda. Tom prilikom prikupljamo i obrađujemo osobne podatke, koji ovise o konkretnoj nagradnoj igri ili natječaju. Ti podaci mogu uključivati osobne podatke kao što su korisničko ime na društvenoj mreži, komentar ili fotografija (koja omogućuje identifikaciju pojedinca), ime i prezime, podaci za kontakt (adresa e-pošte i/ili broj telefona), adresa, dob i slično.

Riječ je o podacima koji su nužni za provođenje nagradne igre ili natječaja te za dodjelu nagrade, a obrađujemo ih temeljem vašeg zahtjeva, odnosno prijave za sudjelovanje, a kako bismo mogli ispuniti svoju obvezu koja proizlazi iz nagradne igre ili natječaja.

Prilikom preuzimanja nagrade obrađuju se dodatni osobni podaci – obično tražimo uvid u osobnu iskaznicu te u potvrdi o preuzimanju nagrade bilježimo broj osobne iskaznice i potpis preuzimatelja. Takve podatke prikupljamo temeljem našeg legitimnog interesa koji se sastoji u osiguranju mogućnosti dokazivanja ispunjavanja naših obveza prema dobitniku, odnosno, obrane i ostvarivanja pravnih zahtjeva.

Detalji o obradi osobnih podataka u sklopu nagradne igre ili natječaja su uvijek objavljeni u obavijesti o obradi osobnih podataka koja prati svaku konkretnu nagradnu igru ili natječaj.

Tko su sve primatelji osobnih podataka?
U zakonski dozvoljenim okvirima i ovisno o aktivnosti obrade, vaše podatke dostavljamo ili dajemo na uvid sljedećim suradnicima:

  • Pružateljima IT usluga u okviru podrške i održavanja softwarea (npr. BLINK d.o.o.);
  • Pružateljima software usluga u oblaku (uključivo pružateljima u SAD-u, npr. The Rocket Science Group LLC);
  • Pružateljima usluga naplate (AGENT CASH LTD) i bankama;
  • Pružateljima usluga osiguranja sigurnosti u centrima (Securitas Hrvatska d.o.o.) i uslugama podrške u upravljanju centrom (REIWAG Facility Services d.o.o.);
  • Društvima koja su vlasnici centara i zajednički voditelji (Manta d.o.o. za Zagreb te Kaufmann i Hofman d.o.o. za Split);
  • Poslovnim partnerima navedenim u ovoj izjavi pod odgovarajućim svrhama obrade.

U nekim slučajevima primatelji osobnih podataka nalaze se izvan EU. Kako je pojedinačno pojašnjeno u odjeljku „Svrhe u koje prikupljamo podatke i pravne osnove za prikupljanje“, u svim slučajevima prijenosa osobnih podataka u takve zemlje osigurana je adekvatna razina zaštite osobnih podataka sukladno propisima (npr. članstvom primatelja u “Privacy Shield” programu u slučaju primatelja iz SAD-a, sklapanjem standardnih ugovornih klauzula s primateljem). Također, u bilo kojem trenutku možete zatražiti dodatne informacije o prijenosu osobnih podataka izvan EU i zaštitnim mjerama koje se primjenjuju koristeći naše podatke za kontakt.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?
Vaše podatke čuvamo samo dok postoji svrha za čuvanje i obradu.

  • Knjigovodstvene isprave (npr. računi i potvrde o preuzimanju bonova / nagrada): 11 godina (propisi o računovodstvu);
  • Podaci dobiveni na temelju privole (npr. adresa e-pošte za newsletter): samo dok postoji valjana privola;
  • Bazu potencijalnih zakupnika / poslovnih suradnika: maksimalno 12 mjeseci;
  • Poruke posjetitelja (pohvale, pritužbe, prijedloge, itd.): u roku koji je potreban da razmotrimo i odgovorimo na vašu poruku, ovisno o njenom sadržaju i našim mogućnostima (otprilike 2 tjedna). Evidencija prigovora potrošača čuva se 1 godinu od primitka pisanog prigovora (propisi o zaštiti potrošača);
  • Podaci u obradama kod kojih može doći do odštetnih zahtjeva: u skladu sa zakonskim zastarnim rokovima (do najviše 5 godina);
  • Nagradne igre i natječaji: dok postoji potreba rješavanja pritužbi (ovisno o roku definiranom pravilima igre / natječaja), odnosno, iznimno duže zbog inspekcijskog nadzora ili prijetećih pravnih postupaka, u skladu sa zastarnim rokovima (maksimalno 4-5 godina);
  • Snimke videonadzora: u pravilu, maksimalno 15 dana od njihova nastanka. U slučaju da je došlo do incidenta koji je zabilježen na videosnimci i koji je prijavljen, duži rok čuvanja može biti uvjetovan potrebom provođenja odgovarajućeg pravnog postupka;
  • Pravni postupci: ako dođe do pravnog postupka, osobne podatke koji su nužni za njihovo provođenje se čuvaju do pravomoćnog okončanja postupka. Ostvareni zahtjevi za odštetu se čuvaju 10 godina od pravomoćnosti odluke ili nagodbe (propisi o zastari).

Ako za neku vrstu podataka, koji su potrebni za izvršenje ugovora, postoji porezna obveza, razdoblje čuvanja se proširuje na 10 godina sukladno poreznim propisima i u tom razdoblju je obrada tih podataka ograničena.

Ako se isti podaci upotrebljavaju za više različitih svrha, čuvamo ih do isteka kasnijeg roka čuvanja; međutim, prestajemo ih upotrebljavati za druge svrhe za koje je (kraći) rok čuvanja istekao.

Nakon isteka razdoblja čuvanja podataka, vaši podaci koji više nisu potrebni se ili nepovratno anonimiziraju (a anonimizirani podaci se mogu zadržati) ili se brišu / uništavaju na siguran način.

Vaša prava i kako ih možete ostvariti
Svim našim ispitanicima pripadaju prava koja im jamče propisi u području zaštite osobnih podataka. Osigurana su vam sljedeća prava:

  • Pravo na povlačenje privole (kada se obrada temelji na privoli)
  • Pravo na pristup
  • Pravo na brisanje („pravo na zaborav”)
  • Pravo na ispravak
  • Pravo na prigovor
  • Pravo na ograničenje obrade
  • Pravo na prenosivost podataka
  • Pravo na pritužbu nadležnom tijelu

Upite i zahtjeve koje nam uputite obradit ćemo bez nepotrebnog odgađanja i u skladu sa zakonskim obvezama te ćemo vas informirati o mjerama koje smo poduzeli.

Kontakt CC Reala za ostvarivanje prava: d.ozimec@cc-real.com

Pravo na povlačenje privole
Primatelji newslettera imaju pravo u bilo kojem trenutku, potpuno besplatno, povući svoju privolu:

Pravo na pristup
Imate pravo dobiti od nas potvrdu o obradi vaših osobnih podataka (uključujući kopiju tih podataka) te pristup informacijama o obradi (npr. svrsi obrade, kategorijama osobnih podataka, primateljima, razdoblju pohrane). U slučajevima prijenosa vaših osobnih podataka izvan EU, imate pravo na informacije o odgovarajućim zaštitnim mjerama.

Pravo na brisanje
Imate pravo ishoditi brisanje osobnih podataka koji se na vas odnose, bez nepotrebnog odgađanja, ako ne postoji zakonit razlog za daljnju obradu (npr. ako podaci više nisu nužni u odnosu na svrhe za koje su obrađivani). Ako takav zakonit razlog ipak postoji, o tome ćemo vas detaljno informirati u sklopu odgovora na vaš zahtjev.

Pravo na ispravak
Imate pravo ishoditi od nas ispravak u slučaju da su vaši osobni podaci netočno navedeni, a koji smo dužni provesti bez nepotrebnog odgađanja. Uzimajući u obzir svrhe obrade, imate pravo dopuniti nepotpune osobne podatke, među ostalim i davanjem dodatne izjave.

Pravo na prigovor
Ako se obrada zasniva na ostvarenju naših legitimnih interesa, imate pravo u svakom trenutku uložiti prigovor na takvu obradu u mjeri u kojoj se ona odnosi na vaše osobne podatke. U tom slučaju, podatke nećemo dalje obrađivati u svrhu na koju se prigovor odnosi, osim ako dokažemo da postoje uvjerljivi legitimni razlozi koji nadilaze vaše interese, prava i slobode ili ako je to potrebno radi ostvarivanja ili obrane naših pravnih zahtjeva.

Pravo na ograničenje obrade
Imate pravo ishoditi od nas ograničenje obrade vaših osobnih podataka ako: osporavate točnost; obrada nije zakonita, a protivite se brisanju; tražite ih radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva, a nama nisu potrebni za obradu; uložili ste prigovor vezano za obradu vaših osobnih podataka i čekate potvrdu.

Pravo na prenosivost podataka
Imate pravo podatke koji se odnose na vas i koje ste nam pružili, zaprimiti u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu i prenijeti ih drugom pružatelju usluga. Pritom imate pravo na izravni prijenos podataka od nas drugome voditelju obrade, ako je to tehnički izvedivo.

KONTAKT ZA OSTVARIVANJE PRAVA:
Navedena prava možete ostvariti na sljedeći način: d.ozimec@cc-real.com

PRITUŽBA NADLEŽNOM TIJELU
Svoja prava možete ostvarivati i putem pritužbe nadzornom tijelu u svezi s obradom vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj, to je Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, 10 000 Zagreb, na čijim stranicama možete pronaći dodatne informacije o načinu kontaktiranja (http://azop.hr ).

Dopune i izmjene
S obzirom na kontinuiranu brigu oko zaštite vaših podataka, moguće je da tijekom vremena napravimo neke izmjene u ovoj izjavi, kako bismo je uskladili sa stvarnim stanjem i zakonskim propisima. U slučaju značajnijih izmjena, poduzet ćemo odgovarajuće mjere da vas pravovremeno i na primjeren način obavijestimo o svim takvim dopunama i izmjenama.

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

https://citycenterone.hr/ cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
https://citycenterone.hr/ koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići