IZLOŽBA ZA NAVIJAČE HAJDUKA
Ne propustite od 7. do 10. ožujka 2019. posjetiti jedinstvenu izložbu "Pod bijelim barjakom od 1911“, posvećenu privrženosti voljenom Klubu kroz...
Read more Pripreme za najčarobnije razdoblje u godini službeno su počele! I prije nego se vašim domovima krenu širiti opojni blagdanski mirisi, 14. i 15. prosinca svratite u City Center one po dodatnu inspiraciju na pjatu.
Blagdansko izdanje City Kužine naglasak stavlja upravo na delicije uz koje ćete baš svakom obroku u danima koji su pred nama dati posebnu čar – i to u izvedbi najpoznatijih hrvatskih chefova.
U subotu, 14. prosinca od 11 sati, Tomislav Špiček će pripremati blagdanski tapas: žličnjake od bijelog kukuruznog brašna omotane u listove špeka te zapečene u pećnici s vrućim maslacem, lukom i vrhnjem. U popodnevnim satima, od 17 sati, kuhaču će preuzeti Goran Kočiš i pokazati kako pripremiti savršen blagdanski desert u kojemu će kombinirati kremu od jabuka, kremu engleze, tostirane lješnjake, kandiranu koru naranče i salenjak.
U nedjelju, 15. prosinca, od 11 sati, Mario Mihelj inspirirat će vas slasnim blagdanskim doručkom. Pripremit će polpetu od paštete bakalara sa svježom salsom od rajčice i maslinovog ulja, limuna i lista peršina te kukuruznu brusketicu s trganim buncekom, kiselim kupusom i kremom od hrena i jabuke, vlascem i rotkvicom. Od 17 sati pozornicu će preuzeti Stjepan Vukadin te pripremiti blagdanski ručak: juneće obraze a la pašticada s domaćim njokima u mornay umaku i s ukiseljenom bučom.
Ne moramo posebno naglašavati da će u nevjerojatnim okusima imati priliku uživati svi oni koji posjete City Kužinu. I zato, idućeg vikenda vidimo se na City Pazaru!