NEKA ROĐENDANSKA ZABAVA POČNE

Super zabava očekuje najmlađe i njihove obitelji u petak, 12.10. od 15 do 20 sati te u subotu i nedjelju od 11 do 20 sati u City Centeru one.

Rođendanska proslava City Centera one i ove će godine biti uzbudljivo mjesto za najmlađe. Super igre popraćene nagradama osigurat će najljepša sjećanja vašim mališanima, fini cakepopsi koje će sami ukrašavati dodatno će zasladiti cijelo iskustvo, a šlag na kraju bit će koncert Domenice koja će zapjevati najpoznatije pjesme i družiti se s malim fanovima.

PONEŠTO ZA SVAKOGA
Zabavne igre poput slaganja puzzli, memoryja i kvizova u kojima najspretnije očekuju super nagrade, te uzbudljive radionice na kojima će mališani naučiti modelirati balone, ovladati mađioničarskim trikovima ili raditi znanstvene pokuse, tek su neke od aktivnosti koje će razveseliti male posjetitelje na glavnoj pozornici za djecu.

Slavna pjevačica Domenica nastupit će pred fanovima u nedjelju, 14. listopada od 18 sati, a najsretniji i najkreativniji među njima imat će priliku upoznati je. Kako točno, saznajte uskoro.

Za one koji uživaju u plesanju, tu su Just dance plesne igre u kojima će mališani moći pokazati svoje vještine, a dodatnu inspiraciju za super pokrete pronaći će u nastupima plesne skupine Talent studio M u subotu od 11 sati.

Od uzbudljivih aktivnosti moći će predahnuti uz odličnu predstavu Najljepša želja djetinstva koju izvodi Dječji grad u petak od 18 sati.

Detaljan raspored programa na dječjoj pozornici pronađite na ovom LINKU.

GAMING KORNER

Gamere čeka poseban kutak, opremljen u suradnji s H18 Megastoreom, a u kojemu se mogu zabaviti uz igranje igrica na Playstationu.

MALI CITY CHEF

Kako se mališani snalaze u kuhinji? Pa, to ćete saznati na dječem cooking showu gdje će ih iskusni kuhari učiti pripremiti najfinija slatka i slana jela.

Osim lijepog iskustva, mališani mogu osvojiti i shopping u vrijednosti od 500 kuna. Tijekom cijeloga vikenda mogu se natjecati i tako osvojiti titulu malog City Chefa. Ako ste spremni zasukati rukave i pomoći svojim mališanima u kulinarskim izazovima, onda se okušajte u obiteljskom dvoboju.

MODNA AVANTURA ZA NAJMLAĐE

A što kažete na to da vaše dijete postane prava zvijezda uz svoju personaliziranu City one naslovnicu? Prije nego se fotografiraju, mogu uživati u pravom makeoveru uz male rituale uljepšavanja! Osim što je ovo odlična uspomena, u digitalnom vam obliku fotografija može poslužiti za sudjelovanje u natječaju u kojemu možete osvojiti shopping u vrijednosti od 500 kuna. Više o svemu proučite na linku Nova City zvijezda.

Pozivnicu za rođendan imate – sve što trebate je svratiti s mališanima i uživati u proslavi o kojoj priča cijeli grad. Vidimo se!