NOVA VARTEKS KOLEKCIJA

Varteks ove sezone lansira dvije mini capsule kolekcije formalne odjeće za žene, jednu u sivoj drugu u crnoj boji. Radi se o modelima sofisticirane elegancije s kojima ćete vrlo lako slagati svakodnevne odjevne kombinacije.

Siva boja odaje dojam pouzdanja i sigurnosti a dovoljno je neutralna da ju možete kombinirati sa svim ostalim bojama. Mini capsule kolekcija u sivoj boji sastoji se od 6 sivih komada odjeće koje možete međusobno kombinirati: kao 3djelno odijelo s prslukom, kao 2djelni komplet sakoa s hlačama ili suknjom ili odjenuti jednostavnu sivu haljinu.

Kolekcija donosi 2 modela ženskih hlača – jedne na crtu, ravnog kroja, srednje visokog struka, druge s elastičnim pojasom i vezicom za prilagodbu u struku.

  • Sivi ženstveni sako prati liniju tijela ali je dovoljno komotan da s osjećate opušteno. Zanimljiv zvonolik kroj donjeg dijela sakoa dodatno naglašava struk i eleganciju ženske figure.
  • Midi suknja je ženstvene A linije punog kruga sa skrivenim bočnim džepovima.
  • Asimetričan prsluk V izreza bez rukava s pojasom u struku i crnom metalnom kopčom za prilagodbu širine.
  • Ženska midi haljina bez rukava s V izrezom inspirirana je klasičnim muškim prslukom – kratkim pojasom od iste tkanine na sredini leđa i metalnom kopčom u boji srebra. U bočnom šavu dolazi kosi rez koji daje pomak minimalističkoj eleganciji haljine.

Svi modeli izrađeni su iz kvalitetnih tkanina portugalskog proizvođača Paulo de Oliveira koje su sastavljene od 60% runske vune, 38% poliestera i 2% elastana.