POKAŽITE VELIKO SRCE

Čineći male svari, pomažete svijet pretvoriti u bolje mjesto. Kupnjom rođendanske torte i šampanjca za samo 5 kuna, od 12. do 14. listopada, dajete svoj doprinos humanitarnoj udruzi Jak kao Jakov.

I ove godine imate priliku učiniti dobro djelo uz humanitarnu akciju Daj 5 za bolji svijet. Naime, za samo 5 kuna, koliko ćete izdvojiti za komad City torte i čašu pjenušca, dat ćete svoj doprinos udruzi Jak kao Jakov koja pomaže obiteljima s djecom oboljelom od malignih bolesti. Mjesto humanitarne prodaje bit će otvoreno od 15 do 21 sat u petak, 12. listopada, od 10 do 21 sat u subotu, 13. listopada te od 10 do 20 sati u nedjelju 14. listopada. Kroz humanitarni program vodit će vas poznata lica: Ivana Marić, Ana Radišić, Marijana Batinić, Ines Nosić, Boris Mirković i Danijel Bilić, a njima će se pridružiti brojni glumci, pjevači, voditelji, kuhari i druge osobe iz javnog života.

Jak kao Jakov humanitarna je udruga za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim socijalno ugroženim obiteljima, a nastala je u čast Jakova Rubida, hrabrog dječaka iz Karlovca, prepunoga optimizma i vedrine. Čak i kada je obolio od akutne limfoblastične leukemije, njegov nevjerojatni duh nije klonuo. Borio se protiv teške bolesti pjesmom, smijehom i velikom snagom duha.

Sam Jakov je u pjesmi koju je snimio s grupom Connect rekao: vi ste mi potpora da idem dalje, jer vi ste mi potpora da prođem kroz najteže. Baš zato, pokažite veliko srce i napravite malo djelo koje će učiniti veliku razliku.