NAJVEĆI IZBOR KAPUTA U VARTEKSU

Željeli si to priznati ili ne, zima je iza ugla, a u modnom smislu to znači samo jedno – stigla je sezona kaputa.

Ovogodišnji trendovi uvelike rezoniraju s klasikom i odišu aurom bezvremenskog stila, bilo da je riječ o muškim ili ženskim kaputima.

Damski look žene će ove zime jednostavno rekreirati mekanim vunenim kaputima, ženstveno stegnutima u struku i ukrašenima ovratnikom od umjetnog krzna koji odiše dojmom profinjenosti, dok će ljubiteljice minimalizma ili casual odijevanja odabrati kapute ravnog kroja ili one, trenutno vrlo popularnih, oversized silueta. Dojmu razigranosti doprinijet će krupni karirani uzorak u upečatljivoj kombinaciji boja, dok će sofisticirani dojam osigurati vječni Prince De Galles uzorak koji će svojim bezvremenskim šarmom zaokružiti svaki look.

Za razliku od ženskih, muški su kaputi uvijek estetski staloženiji i decentniji, a tako će biti i ove zime. Bilo da je riječ o dijelu poslovnog outfita ili jednostavne casual kombinacije, muškarci najčešće biraju klasične boje poput vječne crne, smeđe ili pak tamno plave, najčešće u praktičnim dužinama do koljena. Ove su zime tako izrazito popularni elegantni kaputi s dvorednim kopčanjem i vječni Montgomery kaputi s upečatljivim, vizualno atraktivnim gumbima koji čine svojevrsni modni detalj, te kaputi koji krojem, i upotpunjeni praktičnim džepovima i kapuljačom, odišu sportskim štihom.

Pravo je vrijeme za kupovinu novog kaputa jer vas u Varteksu očekuju popusti čak do 50%.