FAMILY DAY U CINEPLEXXU

Ovoga vikenda dovedite obitelj u Cineplexx City Center one Split jer vas čeka odlična zabava na novom izdanju Family Daya!

Odlični filmovi i super zabava za cijelu obitelj čekaju vas ove nedjelje u Cineplexxu City Center one Split. Naime, 3. veljače od 11 do 17 sati uživajte u filmskim hitovima Kako izdresirati zmaja 3, Mala gospođica Dolittle i Snježna kraljica: zemlja zrcala po super cijeni već od 22 kune.

Treći nastavak epske avanture Kako izdresirati zmaja: skriveni svijet donosi iznenađujuću priču o odrastanju i pronalaženju hrabrosti za suočiti se s nepoznatim. Kako se zmaj i jahač bore za sve ono do čega im je u životu stalo, otkrit će svi oni koji pogledaju ovaj animirani film.

Za sve one mališane koji obožavaju životinje, film Mala gospođica Dolittle odličan je izbor! Naime, 11-godišnja Liliane ima poseban dar – može razgovarati sa životinjama. Iako je roditeljima obećala da za ovu tajnu neće saznati baš nitko, njezin se plan promijeni nakon što pokuša spasiti bebu slona. Kako će se snaći u uzbudljivoj avanturi, saznajte ove nedjelje.

Malena djevojčica Gerda, glavna junakinja animiranog filma Snježna kraljica: zemlja zrcala, jedina u svojoj obitelji nema čarobne moći. Hoće li ih uspjeti otkriti i tako spasiti ne samo svoju obitelj, već sve čarobnjake i magiju, otkrit će svi oni koji odluče pogledati ovu cool priču.

Odlični hitovi na velikom platnu nisu jedino u čemu će mališani uživati! U predvorju kina mogu se zabaviti uz kreativne radionice, uživati na dječjoj olimpijadi ili pak dobiti makeover uz ludi facepainting. Naravno, čeka ih i druženje s maskotama!

Više saznajte na Cineplexx Family day.