Glamurozno blagdansko donje rublje

Ove zime začinite blagdane uz raskošno donje rublje s potpisom renomiranog brenda Palmers.

Brend je za blagdansku sezonu pripremio dvije linije donjeg rublja, Seductive Lace i Glamour Lace, koje će se idealno uklopiti u svečane outfite i romantične večeri te vam podariti dašak glamura.

Palmers je za nadolazeće blagdane stavio naglasak na detalje poput vatrene crvene boje i delikatne čipke, koji krase ženstveno donje rublje. U liniji Seductive Lace, jarko crvena boja suptilno se pojavljuje kao tradicionalan blagdanski motiv. No, glavnu ulogu imaju crni transparentni i čipkasti detalji koji rublju daju lagano zavodljivu notu. Linija Glamour Lace je svečanija, a u njoj se osim vatrenih crvenih tonova i fine čipke ističu elegantni satenski detalji, dajući rublju dodatnu notu blagdanskog glamura i luksuza.

Osim prekrasnog donjeg rublja, Palmers predstavlja i atraktivne spavaćice u istim tonovima. Elegantni krojevi i čiste linije obogaćeni su decentnim detaljima poput ženstvene čipke i minimalističkih mašnica.

Vatrene crvene note, glamurozna čipka i besprijekorna udobnost najbolji su izbor za nadolazeće blagdane, a u Palmersovoj izvedbi ostavit će vas bez daha.