EXPERIENCE MX4D AT A REFURBISHED CINEPLEXX CINEMA!

Dođite u još ljepše, preuređeno Cineplexx kino i isprobajte novu, vrhunsku MX4D tehnologiju uz koju će aktualni filmski hitovi biti još napetiji!

Po prvi puta u Hrvatskoj, upravo u Cineplexxu u City Centeru one, predstavljena je MX4D tehnologija koja pruža potpuno realističan doživljaj okoliša uz ugrađene simulatore pokreta u kino sjedalu i čak 14 specijalnih efekata. Tehnologiju MX4D odobrili su i najveći holivudski studiji, što garantira veliki broj senzacionalnih naslova koji splitsku publiku čekaju u nadolazećem periodu. No, tu nije kraj novostima – cijelo kino je preuređeno, a nova je i X MAX premium dvorana, koja donosi vrhunski Barco laserski projektor s 4K rezolucijom slike, Harkness Clarus XC 220 platno ukupne površine preko 90m² i fantastični JBL zvuk koji oduševljava i one najzahtjevnije kino posjetitelje.

Moderno dizajnirani lounge bar Cineplexx kina vaše je omiljeno mjesto za druženje prije početka filma i mjesto za razmjenu dojmova i filmskih kritika nakon odgledanih filmova.

Za najmlađe kinoljupce, kao i njihove roditelje, tu su nove dvije dječje rođendaonice u kojima sva djeca mogu uživati u bogatom rođendanskom programu, maskotama, photo boothu i slavljeničkoj torti.

Sve posjetitelje koji kupe ulaznicu do 17. prosinca očekuje i 30 % popusta na ulaznicu za redovne projekcije pri idućoj posjeti koja se može iskoristiti do 31. siječnja 2018. godine.**

Vidimo se u Cineplexx kinu!

*Popust se ne odnosi na MX4D projekcije, popusti se ne mogu zbrajati.