NAMJEŠTAJ ZA UDOBAN DOM

Ako ste u potrazi za namještajem koji će osvježiti vaš dom ili mu dati potpuno novi izgled, svratite u novootvorenu trgovinu Natuzzi Editions na etaži -1 u City Centeru one.

Kada je uređenje doma u pitanju – kompromisa nema! Namještaj mora biti funkcionalan i lijep tako da vašem životnom prostoru da osobni pečat. Naravno, ključno mjesto ovdje zauzima sjedeća garnitura, stoga posebnu pažnju treba posvetiti njezinu odabiru.

Upravo autentičan namještaj koji će se savršeno uklopiti u vaš dom ono je što možete pronaći u novootvorenoj trgovini Natuzzi Editions u City Centeru one. Sjedeće garniture Natuzzi odlikuje moderan dizajn čistih linija, vrhunski materijali i izvanredna udobnost, a većina modela je dostupna s raznim inovativnim mehanizmima koje upotpunjuju i oplemenjuju garnituru poput kreveta na izvlačenje, prostora za spremanje stvari ili relax mehanizama. Možete odabrati između više od sto modela raspoloživih u više od 300 različitih materijala i boja.

Osim velikog izbora sjedećih garnitura i fotelja, pronaći ćete svjetiljke, stoliće, tepihe, ali i stolove i stolice za blagovaonicu. Naravno, u ponudi se nalazi i velik izbor dekorativnih detalja kojima ćete dodatno zaokružiti izgled svoga doma.

Svratite u Natuzzi Editions u City Center one i unesite najnovije trendove u vlastiti dom.