NAVIJAJ I OSVOJI CITY POKLON BONOVE!

Vrijeme je za najvažniju sporednu stvar na svijetu! Navijajte za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, fotografirajte se s prijateljima u službenoj Fan zoni ovogodišnjeg prvenstva i osvojite super nagrade.

Navijačko ludilo zahvatilo je Hrvatsku, a splitski Đardin jedno je od mjesta na kojima će se vatreno bodriti hrvatska nogometna reprezentacija. Super provod uz glazbu, hranu i piće te odlično društvo je zajamčen, a City Center one atmosferu će dodatno ugrijati nagradama.

U utakmici protiv Nigerije tražimo najluđu navijačku ekipu, a budući da fotografija vrijedi 1000 riječi, za vas smo pripremili Instagram natječaj. Fotografirajte se s prijateljima u Fan zoni u splitskom Đardinu, fotografiju objavite na svome Instagram profilu te je obavezno označite hashtagom #AjmoNašiUzCity jer tri najkreativnije fotografije s najluđom navijačkom ekipom nagrađujemo City poklon bonovima! Glavna nagrada je poklon bon u iznosu od 300 kuna, dok nagradu za drugo mjesto čini City poklon bon od 200 kuna, a za treće City poklon bon od 100 kuna.

Budite ludo kreativni jer dobitnike proglašavamo već u nedjelju, 17. lipnja. Pravila nagradnog natječaja možete pronaći ovdje: pravila.

Sretno!