PREMIJERNO: ULLA POPKEN

Najpoznatiji europski fashion brand za punije premijerno je stigao u Split i to ravno u City Center one! Ulla Popken otvorila je svoja vrata na drugom katu Centra, predstavljajući novitete iz kolekcije jesen/zima.

Zahvaljujući različitim linijama Ulle Popken (Selection, Modern Woman, Pure i Sport) svaka žena punijeg stasa može pronaći nešto za sebe. Ulla Popken nudi širok raspon veličina – od 42 do 60 za žene i do čak 7XL za muškarce, kroz liniju Johann Popken.

 

Najnoviji fashion trendovi zastupljeni su kroz različite stilove i inovativne krojeve koji razumiju potrebe punijih žena, a posebna se pažnja posvećuje odabiru materijala – koriste se prozračni materijali s većim postotkom elastina koji osiguravaju udobnost, a pritom ne narušavaju formu i dojam figure. Na taj način će vaša figura biti lijepo istaknuta.

 

Od romantičnih kombinacija do komada inspiriranih muškim ormarom i u nadolazećoj sezoni prevladava raznolikost boja, krojeva i uzoraka. Uz klasičnu crnu koja nikad ne izlazi iz mode, ove jeseni Ulla Popken predstavlja modne poslastice u različitim nijansama crvene, zelene i plave, s cvjetnim uzorcima koji nam donose dašak nježnosti i romantike. Vječni traper nosit ćemo i ove godine, kao i baršun, klasična odijela, karirane uzorke i šljokice.

 

Uz Ullu Popken budite u trendu u svakoj prilici i naglasite ono najljepše na vama. Vidimo se u shoppingu u City Centeru one!