PROLJETNE PREDSTAVE ZA NAJMLAĐE

Dovedite najmlađe na Vikend dječjeg teatra 27. i 28. travnja i zabavite se uz odlične predstave na Vikendu dječjeg teatra.

Puno je razloga zašto se veliki i mali vesele proljeću. Lijepo vrijeme, dulji dani, praznici… A zašto mu se vesele glavni likovi ovih zanimljivih predstava, vaši će najmlađi saznati 27. i 28. travnja na Vikendu dječjeg teatra.

U subotu u City Centeru one od 18 sati pratite neobičnu avanturu patka Toma koji nikad, ali baš nikad nije u krivu. Dok se stanovnici Patkograda pripremaju za veliku proljetnu zabavu na kojoj biraju najljepši cvijet, najukusniji voćni kolač i najspretnijeg plesača – maleni patak se nađe pred izazovom – kako osvojiti nagradu, ako nije vješt ni u čemu navedenome? No, jednoga dana Tom se budi u nepoznatom gradu s čudnim stanovnicima, a najbolji prijatelj postaje mu patak Mrkvojed, s najduljim ušima koje je ikad vidio! Kako će se rasplesti ova situacija, saznat će svi koji pogledaju edukativnu predstavu Patak Tom u dalekom Zekogradu.

U nedjelju pak od 18 sati zajedno s najmlađima saznajte kako Eko zeko spašava svijet. Naime, kada ga umjesto lijepe i čiste plaže na kojoj se inače igra s prijateljima jednog proljetnog dana dočeka smeće, on se zajedno s pčelicom Majom zaputiti u potragu za rješenjem! Uz pomoć mališana iz publike napisat će i svoj Eko zakon, stoga svratite i pomozite mu spasiti svijet!

Nezaboravna zabava je zajamčena uz predstave koje izvodi kazalište AmicuS, vidimo se na Vikendu dječjeg teatra!