SHOPPING UZ 25% NA SVE U OPTICI ANDA

Uz City Boutique, pogled na svijet postaje ljepši! Svratite u Optiku Anda u svome City Centeru one 17. svibnja i uz 25% popusta odaberite naočale koje će vam savršeno pristajati.

Naočale su odavno prestale biti tek obična zaštita od sunca te su se nametnule u must have modni dodatak koji će upotpuniti baš svaki styling. Slavne trendseterice već su pokazale kako njihov upečatljiv dizajn može staviti točku na i cjelokupnom outfitu, a iz odlične ponude Optike Ande uz 25% popusta možete odabrati upravo takve modele poznatih svjetskih brandova.

Ako ste pak ljubitelj dioptrijskih naočala, onda sigurno znate da je najbitnije pronaći model koji će savršeno uokviriti vaše lice. Stručno osoblje Optike Anda rado će vam pomoći sa savjetima, ali i kod odabira naočala velikih ili manjih okvira, kvadratnih modela ili pak onih mačkastih, klasičnih crnih ili možda neuobičajeno šarenih kojima ćete unijeti boju u svakodnevicu.

Svi posjetitelji ujedno će imati priliku obaviti besplatan pregled vida, a sjajan petak savršeno će nadopuniti osvježavajuća pića.

Svratite na City Boutique i spremni dočekajte sunčane dane!

Akcija vrijedi 17.5.2019.