TRAŽE SE NAJBOLJE CITY ŠAPE

Oni su mekani, čupavi, imaju predivnu osobnost i naši su najbolji prijatelji. Naravno, radi se o psima koji će, zahvaljujući ZOO CITY-u i City Centeru one imati svoj dan.

Dođite sa svojim psima 25. studenog u City Center one i uživajte u raznovrsnom programu.

Prijavite svoje četveronožne ljubimce za reviju pasa i zajedno osvojite super nagrade! Uz to, neka pokažu sve što znaju u posebnom agility natjecanju – natjecanju u spretnosti na poligonu! I tu ih čekaju prigodne nagrade. Za obje aktivnosti svoje pse možete prijaviti od 15. do 22. studenog putem Facebook stranice ZOO CITY trgovine.

Čekaju vas i brojne zanimljive radionice i edukacije na temu kućnih ljubimaca, posebno osmišljeni izbor korisnih potrepština za njih, a tu je i dječji korner u kojem će najmlađi moći nacrtati svoje kućne ljubimce, bojati bojanke i ludo se zabaviti!

Svakako se priključite i humanitarnoj akciji te donirajte sredstva ili hranu za Udrugu Aurora, a imat ćete priliku i udomiti pse za koje se ova udruga brine.

Vlasnike pasa očekuje i posebno osmišljen corner za fotografiranje sa svojim kućnim ljubimcima, a sve fotografije moći će sudjelovati u Facebook nagradnom natječaju ZOO CITY-a u kojemu fotografija s najviše likeova osvaja vrijedan ZOO CITY poklon paket.

Vidimo se 25. studenog u vašem City Centeru one!