ALTERRA PRIRODNA KOZMETIKA U INTERSPARU

Ekskluzivno u Interspar trgovini - Alterra prirodna kozmetika po odličnim cijenama - više od 15 proizvoda prirodne njege za tijelo, lice i kosu!

Koža je naš najveći organ, štiti nas od vanjskih prijetnji poput bakterija, virusa i UV zraka te je bitna za naš imunološki sustav. Zato je važno paziti na nju i koristiti proizvode koji joj pružaju pravilnu njegu. Mnogi tradicionalni preparati sadrže umjetne sastojke koji mogu naštetiti koži, osobito ako ste osjetljivi na određene sastojke.

Alterra predstavlja kozmetiku od prirodnih sastojaka, čiji proizvodi udovoljavaju najvišim standardima prirodne ili organske kozmetike. Ne sadrži sintetičke boje, mirise, silikon i parafin. Većina Alterra proizvoda izrađena je isključivo od biljnih sirovina, po mogućnosti iz kontroliranog organskog uzgoja, dokazujući da priroda već nudi sve što je potrebno za sjajnu kožu i zdravu kosu.

U ponudi Intesrpar trgovine možete pronaći širok raspon Alterra proizvoda koji donose sve prednosti nježnih i hranjivih prirodnih sastojaka.  Cijelu ponudu proizvoda Altera potražite na Prirodno lijepa (spar.hr)