ČETIRI ZLATNA MODNA DODATKA IDEALNA ZA VAŠ PREPLANULI TEN

Modni dodaci iz Zlatarne Dodić mogu podići svaki look na višu razinu, čak i ako je taj look samo bikini!

Druga je polovica ljeta i još uvijek možete uživati na moru, a mnogi dodaci za plažu vam mogu pomoći da postignete onaj izgled sirene kojem težite ovog ljeta. Iz Zlatarne Dodić izabrali su četiri zlatna modna dodataka za plažu koje ćete moći upariti s bikinijem, a koji će sigurno biti idealan svakoj odjevnoj kombinaciji koju planirate za dane provedene na suncu.

TEXTURED LOOPS ZLATNE NAUŠNICE

Textured Loops zlatne naušnice pravi su izbor za ljetne dane. Izrađene od 14 kt žutog zlata savršen su spoj klasičnog dizajna alki s modernijom verzijom. Obruči su trenutačno iznimno trendi. Jednostavno su izvrstan dodatak za uparivanje s bikinijem. Zlatni obruči srednje veličine odmah će poboljšati vaš izgled i pretvoriti vas u neumornu fashionisticu.

MONUMENT ZLATNA NARUKVICA

Upotpunite svoje ljetne odjevne kombinacije Monument narukvicom. Izrađena je od 14 kt žutog zlata slaganjem ovalnih karika u niz. Svojom jednostavnošću savršeno će se uklopiti u vaš svaki ljetni look.

PEARL WISH ZLATNA OGRLICA S BISERIMA

Elegantna Pearl Wish zlatna ogrlica upotpunit će vaš ljetni look. Ukrašena je nizom visećih privjesaka s motivom srca i biserima. Najbolji je izbor za ljetni večernji izlazak. Oglica će izgledati sjajno na vašoj preplanuloj koži.

FEEL ZLATNI PRSTEN

Pokažite svoju ljetnu otkačenost s Feel zlatnim prstenom. Zbog blještavih cirkona koji su rezani u obliku pravokutnika poslaganih u nepravilnom nizu, ovog ljeta bit ćete primijećeni gdje god da se pojavite.