POKAŽIMO VELIKO SRCE: SVI ZA NAŠU DICU

Ovih blagdana učinite dobro djelo i zabavite se uz odličan koncert!

Prosinac je već tradicionalno vrijeme darivanja. Čini se kako hladno vrijeme budi ono najtoplije u ljudima pa se u ovo predblagdansko doba uvijek rado sjetimo onih manje sretnih. A kako i mali mogu učiniti velika djela, već šestu godinu za redom dokazuju nam studenti Ekonomskog fakulteta u Splitu. Naime, pod mentorstvom prof. dr. sc. Smiljane Pivčević, oni organiziraju humanitarnu manifestaciju Djeca za djecu.

U suradnji s dječjim vrtićima u Splitu i okolici, s ljubavlju izrađene božićne ukrase možete po simboličnim cijenama kupiti na 1. katu City Centera one sve do 18. prosinca. Osim božićnih ukrasa, imate priliku kupiti i humanitarnu lutriju u kojoj vas čeka 370 vrijednih nagrada za koje se pobrinulo 150 sponzora ovog projekta.

Uz pomaganje, blagdani ne mogu proći bez pjesme! U petak, 16. prosinca s početkom u 17 sati možete uživati u najljepšim izvedbama blagdanskih pjesama na velikom božićnom koncertu Djeca za Djecu. Dreamersi, Papa Bend, Grupa Best, Filomena Puljiz, Bokal Vode, Klapa sv. Florijan, Limena glazba Žrnovnica te Kud Jedinstvo dio su izvođača koji će zabaviti publiku.

Humanitarnu akciju možete podržati i uplatom na broj računa HR9824070001300031477.

Dođite, pokažite veliko srce i zabavite se! Ove godine idemo svi za našu dicu!