FAMILY DAY U CINEPLEXXU

Ovoga vikenda dovedite obitelj u Cineplexx City Center one Split jer vas čeka odlična zabava na još jednom izdanju Family Daya!

Nedjelja je dan rezerviran za obitelj, dobre filmove i super zabavu, a u Cineplexxu City Center one 25. studenoga čeka vas sve to. Naime, od 11 do 17 sati uživajte u odličnim animiranim hitovima Grinch i Ralph ruši internet: Krš i lom 2, po super cijeni već od 22 kune.

Pripreme za blagdane već su počele, a radost se osjeti u zraku. Ipak, ne vesele se svi! Grinch se nakon više od 18 godina vraća na velike ekrane – ovaj put još zeleniji, mrzovoljniji i odlučniji u namjeri da upropasti Božić! Hoće li mu to uspjeti, saznat će svi oni koji odluče pogledati ovu zabavnu priču o zelenom čudovištu.

A kako to izgleda kada antijunak video igrice Ralph i partnerica Vanellope von Schweetz navigiraju neistraženim, prostranim i dinamičnim svijetom Interneta kako bi pronašli zamjenski dio kojim će spasiti Vanellopinu video igricu, možete pogledati u animiranom hitu Ralph ruši internet: Krš i lom 2.

Odlični animirani hitovi nisu jedino u čemu će mališani uživati! U predvorju kina mogu se zabaviti uz kreativne radionice, izraditi luuuude zelene frizure ili se družiti s maskotama s balonima. Ne propustite obiteljskoj zabavi dati novu dimenziju!

Više informacija potražite na Cineplexx Family Day.