FESTIVAL ELEKTRIČNE MOBILNOSTI

Budite dio EVolucije u City Centeru one 5. i 6. ožujka.

Electric EVolution festival prvi je festival električne mobilnosti u Hrvatskoj koji okuplja stručnjake, entuzijaste i sve zainteresirane na području električne mobilnosti s ciljem edukacije šire javnosti i prezentacije novih tehnologija u autoindustriji te podizanja svijesti o utjecaju prometa na okoliš.

Tijekom dva dana trajanja festivala moći ćete pogledati aktualnu ponudu auto brandova koji u svom portfelju nude električna i plug-in vozila među kojima su Mercedes-EQ, Tesla, Porsche, Audi, VW, Škoda, Renault, Dacia, Peugeot, Citroen, Opel, Hyundai, KIA te Dongfeng SERES, kao i popratne segmente elektro industrije – e-motore, e-scootere i e-romobile. A ovaj će festival ponuditi i dvije premijere: Novi Peugeot 308 Hybrid i model SERES, koji će po prvi puta biti izloženi u Hrvatskoj. Osim toga, imat ćete priliku provozati automobile marke Tesla te osvojiti odlične nagrade.

Posjetitelje tijekom vikenda očekuju brojna zanimljiva predavanja na temu elektromobilnosti, infrastrukture punionica, subvencija od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti, ali i zanimljive prezentacije aktualne ponude električnih vozila u Hrvatskoj. Stručnjaci koje svakako vrijedi poslušati dolaze iz renomiranih poduzeća i udruženja usko povezanih s temom elektromobilnosti te će posjetitelji čuti mišljenja predstavnika Hrvatskog Telekoma, udruge Strujni krug, ALD Leasinga, predstavnika Splitsko-dalmatinske županije, ali i konkretne primjere business casea prelaska na vozila s nultom emisijom stakleničkih plinova u taxi prijevozu od strane poduzeća AA Taxi Split. Predavanja započinju u 10:30 i 18:00 sati na pozornici u prizemlju City Centera one. Priključite se EVoluciji! 

U subotu 5. ožujka, od 17 do 18 sati, na izlagačkoj poziciji Hyundai ne propustite omiljenu pjevačicu ZSA ZSA & IONIQ 5 u električnoj atmosferi!

Vidimo se 5. i 6. ožujka u City Centeru one!