GLAMUROZNA NOVA ALDO KOLEKCIJA

Da će se u novoj sezoni jesen/zima nositi glamurozni komadi u večernjim, ali i dnevnim casual prilikama, dokazuje upravo pristigla kolekcija popularnog kanadskog brenda ALDO.

Već je odavno poznato da su omiljeni dio skoro svakog ženskog ormara cipele i torbe. One na petu su klasik koji nikada ne izlazi iz mode iako su u zadnje vrijeme na kratko pale u drugi plan.

Zvijezde kolekcije u dolasku nedvojbeno su visoke pete s ombre efektom, na kojima nijansiranje palete boja dostiže svoj vrhunac kao na svojevrsnoj skulpturi.

 

Kolorističko poigravanje sa zmijskim uzorkom gdje šarenilo naglašava glamuroznost modela jednako je dojmljivo kao i na komadima s prepoznatljivim baroknim uzorkom, a nastalim po uzoru na poznate svjetske modne kuće. Modeli koje za nadolazeću sezonu predlaže ALDO zasigurno će se svidjeti svim odvažnim fashionisticama kojima će postati prava modna poslastica i najljepši ukras svakoj odjevnoj kombinaciji.

  

Ljubiteljice monokromatskih odjevnih kombinacija oduševit će iznimno široka linija torbi s dodatkom bling detalja, dizajniranih upravo tako da svojim preciznim pozicioniranjem i dimenzijama svaki outfit čine polivalentno i glamurozno jedinstvenim. Posebno onima iz bež palete, u skladu sa sve popularnijim ‘nude’ izričajem, postiže se nosivost u svim prilikama. Naravno, tu je i jesenska kolekcija za njega u kojoj vladaju prioriteti kao što su udobnost i kvaliteta, ali iz zone sigurnosti – obučene u dominantne smeđe i crne tonove.

  

Stoga iskoristite trenutak i na vrijeme otkrijte novu ALDO kolekciju – budite spremni za novu sezonu koja je pred vama.  Svoje glam momente ove godine svakako zaslužujete na vrijeme isplanirati.