HIT KOMADI NAJNOVIJE CARPISA KOLEKCIJE

Romantična i ženstvena, a istodobno istančana i funkcionalna, Carpisa proljetna kolekcija nudi bogat izbor, od torbica za ekskluzivna večernja druženja do ruksaka koji su savršeni za putovanja izvan grada.

Pastelni uzorci dominiraju kolekcijom i isprepliću se s mekim linijama, bilo da se radi o minimalističkoj torbi za dnevni outfit ili elegantnom koferu za putovanja.  Mini ruksak u rozoj pastelnoj boji s metalnim detaljem u obliku srca naglasit će romantičnu stranu proljeća i uklopiti se u nježne proljetne ideje outfita.

Za nezaboravne partije tu su satenske torbice iz Cruz capsule kolekcije sa svjetlucavim detaljima i perlama, koje se mogu nositi na više načina – na ramenu ili kao pismo torba u ruci. Carpisa modni dodaci, u proljetnoj varijanti, dolaze  u antilop i rafija materijalima, s toplim tonovima koji su jedinstveni po živopisnim etničkim detaljima.

   

Žuta, narančasta i fuksija, s druge strane, miješaju se s uzorcima lišća, voća i cvijeća, stvarajući eksploziju boja kojom Carpisa slavi prirodu u svojoj vitalnoj snazi.