LADIES NIGHT: IMPRESIVNE PREVARANTICE NA VELIKOM PLATNU

Uz pravo društvo, sve je moguće! Okupite svoje prijateljice i uvjerite se u to uz film Oceanovih 8 na još jednom izdanju Ladies Nighta 14. lipnja u Cineplexxu.

Novi nastavak poznate filmske franšize stiže na velika platna, ali u potpuno ženskom izdanju! Impresivna glumačka postava približit će vam priču Debbie Ocean koja okuplja ekipu profesionalnih lopova kako bi izvele pljačku na najglamuroznijem događaju godine – njujorškoj Met Gali. Za svaki poslić, postoji profić – u ovom slučaju, osam njih koje su se našle u sjajnoj ekipi: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson i Rihanna.

Kako će vješte prevarantice udružiti svoje vještine i opaki plan provesti u djelo, saznajte u četvrtak, 14. lipnja od 20 sati u Cineplexxu. Baš kako i dolikuje pravim ženskim druženjima, očekuje vas piće dobrodošlice, novi broj magazina Gloria te Balea poklon za koji se pobrinuo dm.

Okupite prijateljice, kupite svoje ulaznice na www.cineplexx.hr ili na blagajni kina te se prepustite novoj avanturi koja će vas uvjeriti u moć girl powera!