LIU JO – POZLATITE SVOJE ODJEVNE KOMBINACIJE

Bilo da proljeće provodite u gradu ili na nekoj egzotičnoj destinaciji, uz novu Liu Jo kolekciju provedite ga elegantno odjeveni.

Uz zlatne, crne i ružičaste tonove, svaki će stajling dobiti dašak glamura i sofisticiranosti, a vi ćete zračiti samopouzdanjem i ženstvenošću.

Za dnevnu kombinaciju odaberite između haljine s cvjetnim uzorkom, torbe s elegantnim tropskim uzorkom, tunike ili T-shirta u Millennial pink nijansi. Dnevni look začinite većom torbom sa zlatnim detaljima ili manjom pletenom sa ženstvenim motivima u obliku zvijezda te rozim ravnim sandalama.

Ako se sjetite onog pravila da se svjetlucavi i sjajni komadi ne nose prije kasnonoćnih sati, onda za večernji look birajte upravo takve komade s kojima ćete zablistati u punom sjaju. Liu Jo predlaže haljinu punu svjetlucavih detalja u Millennial ružičastoj nijansi s obrnutim ombre efektom ili dugačku haljinu izrađenu od delikatne čipke u crnoj boji. U Liu Jo ponudi je i crna statement haljina s resicama s kojom ćete zagarantirano biti kraljica plesnog podija. Večernji look začinite sofisticiranim štiklama u zlatnim tonovima uz koje ćete dodatno zablistati, dok će se torbice sa zakovicama i aplikacijama ruže, te jednostavna zlatna torba, neodoljivo uklopiti u svaki dnevni ali i večernji look.

Kolekciju Liu Jo potražite u trgovini Fashion&Friends u vašem City Centeru one!