LJEPOTA I LAKOĆA LJETA UZ YAMAMAY

Yamamay je ovog ljeta svoju inspiraciju još jednom pronašao u ljepotama svoje zemlje, odabravši Sardiniju kao kulisu za svoju novu kampanju ‘Italy, I love you!’

Yamamay reklamna kampanja i sama kolekcija, ponovno potiču potrebu za očuvanjem svega što more nudi, podižući svijest svojih kupaca. Yamamay je aktivno uključen u smanjenje zagađenja oceana te promicanje očuvanja biološke raznolikosti. Stoga, Yamamay već nekoliko godina razvija konkretne projekte unutar kolekcija i bilježi značajne rezultate, primjer je kolekcija muške i ženske odjeće za plažu iz 2021. koja čini 30% održivosti i inovativne proizvode. Proizvodi su proizvedeni od recikliranih tkanina te imaju manji utjecaj na okoliš, koristi se manje prirodnih resursa i smanjuje se otpad, a izbjegava se unošenje novog otpada i ostataka u okoliš. Kao takav, Yamamay je već dugi niz godina partner Zaklade One Ocean.

Za žensku kolekciju predstavljeni su jednodijelni kupaći kostimi, bikiniji i trikiniji ukrašeni vezicama, resama, perlicama, izrezima i asimetrijama – ukratko, brojni modeli prikladni za bilo koji tip tijela, odmor ili prigodu. Fluorescentne boje, životinjski printevi, gingham, polka točkice i geometrijski uzorci krase najnoviju kolekciju, u kojoj možete pronaći i one jednostavnije, monokromatske modele.

Ružičasta, limeta žuta i fluo zelena, fuksija, akvamarin, koralj, ljubičica i bezvremenska crno-bijela – ova kolekcija slavi ljepotu, lakoću ljeta i njegove brojne nijanse. Kombinezoni, haljine, topići i hlače u laganim, šarenim tkaninama upotpunjuju kolekciju.