Mjesec čarolije i darivanja

Dobrodošli u najljepši mjesec u godini – prosinac, koji će se u vašem City Centeru one osjetiti baš na svakom koraku.

Uživajte u shoppingu, druženju i zabavi u prekrasno dekoriranom prostoru; kupite savršene božićne poklone za svoje najdraže uz najbolji izbor trgovina i odlične popuste te ih besplatno omotajte; neka najmlađi uživaju u posebno osmišljenim kreativnim radionicama, božićnom facepaintingu ili prigodnim frizurama te druženju sa zvijezdama prosinca – sv. Nikolom i Djedom Božićnjakom te na svakom koraku osjetite toplu blagdansku čaroliju.

Poseban blagdanski vikend za najmlađe
Dovedite vaše mališane u City Center one 9. i 10. prosinca jer smo za njih pripremili posebne radionice u kojima će izrađivati blagdanske ukrase – pa će vaš dom ovih blagdana posebno zablistati uz ukrase koje će vaše dijete izraditi. Djecu očekuje i beauty kutak s prigodnim facepaintingom i posebnim frizurama.

Odaberite idealan poklon
Razveselite svoje najbliže poklon bonom City Centera one kojega od sada možete kupiti i online, iz udobnosti vašega doma. Odaberite City Center one u kojem ćete ili vi ili osoba koju darujete preuzeti poklon bonove, odaberite iznos, način plaćanja i kupnja je gotova! Poklon bon City Centera one moguće je iskoristiti u više od 450 trgovina u City Centeru one East, West i Split, stoga je to poklon kojemu će se radovati baš svi jer im omogućuje shopping u njihovim omiljenim trgovinama i mogućnost da odaberu baš ono što im se najviše sviđa i ono što su dugo priželjkivali. Samo kliknite na on line kupovinu i za nekoliko trenutka savršen poklon je kupljen.

Besplatno dekoriranje poklona
Pokloni koje ćete darovati svojim najdražima neka se istaknu kao najljepše dekorirani – za to će se pobrinuti vješte, maštovite i kreativne aranžerke u City Centeru one koje će svaki poklon kupljen u Centru besplatno omotati i dekorirati, od 1. do 24. prosinca. A što se tiče odabira poklona – na raspolaganju vam su vam brojne trgovine u kojima ćete pronaći izvrstan poklon za sve dobne skupine i ukuse. Poklone možete umotati u sljedećim terminima:

  • od 1. do 20.12. od 10 do 20 sati*
    * 8., 9., 15., 16., 20., 21., 22., 22. i 23.12. od 10 do 21 sat
  • 24.12. od 10 17 sati

Sv. Nikola i Djed Božićnjak
Vaše najmlađe očekuje druženje sa zvijezdama prosinca i puuuuuno slatkih poklona: Sveti Nikola i Krampus City Center one će posjetiti 6. prosinca od 14 do 20 sati, a Djed Božićnjak nam stiže sa Sjevernog pola od 18. do 23. prosinca u terminima: 18.-21.12. od 14 do 20 h i 22.-23.12. od 10 do 21 h

Produženo radno vrijeme
Kako bi potraga za savršenim poklonima protekla bez stresa City Center one radi do 22 sata 8., 9., 15., 16., 20., 21., 22., i 23. prosinca.

Predblagdanska Žuta srijeda
Posebna, predblagdanska Žuta srijeda očekuje vas 20. prosinca uz nevjerojatne popuste koji će vam olakšati potragu za idealnim poklonima te donijeti dodatna iznenađenja.

Uživajte u mjesecu čarolije i darivanja u City Centeru one.